Warm Bodies - Review Cinema

   - 

Jonathan Levine heeft zijn naam te danken aan mond-aan-mondreclame, en dan vooral via de DVD-markt, dankzij het schitterende en keiharde All the boys love Mandy Lane.

Daarna vulde hij zijn filmografie aan met twee lichtere, maar darom niet minder interessante films: Wackness en vooral 50/50. Met Warm Bodies zoekt hij weer aansluiting met de horrorfilm, op zijn eigen aparte manier.

Mandy Lane speelde met de codes van de slasher, Warm bodies geeft zijn eigen invulling aan het thema van de… liefdevolle zombies! Het onderwerp ken je al van onze bespreking van de bioscooprelease van de prent. Belga Films zorgde voor een leuke combinatie BluRay/DVD, volgepropt met extra informatie omtrent de film.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: