Cinenews neemt je mee op reis naar Italië

Wij hebben een creatief, leuk alternatief voor jullie in petto. Iedere week nemen wij, de redactiemedewerkers van Cinenews, jullie mee op reis naar een leuke vakantiebestemming vanuit je woonkamer. En deze week gaan we naar... La Bella Italia!

Wij weten hoe graag iedereen even zou willen ontsnappen aan de hele coronacrisis. Even geen regels en beperkingen en zonder zorgen het vliegtuig opspringen naar een verre, toffe vakantiebestemming.

Wel, wij hebben een creatief, leuk alternatief voor jullie in petto. Iedere week nemen wij, de redactiemedewerkers van Cinenews, jullie mee op reis naar een leuke vakantiebestemming vanuit je woonkamer. En deze week gaan we naar... La Bella Italia!

Kijk (één van) deze 5 films en waan je in het prachtige Italië! Heb je zin om je voor de volle 100% in Italië te wanen? Voorzie dan ook een heerlijke glaasje Aperol Spritz, een smakelijke pasta, heerlijke tiramisu als dessert en misschien ook nog een limoncello'tje om af te sluiten? En wat dacht je van wat Italiaanse muziek op de achtergrond?

Veel reisplezier naar Italië!

ps: Laat ons in de comment section weten naar welk land je volgende week samen met ons vanuit je woonkamer wil reizen.

 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: