5 series die je zeker niet mag missen | Maart

Series waren nog nooit zo populair als vandaag. Maar zie jij soms ook door het bos de bomen niet meer? Bekijk onze selectie met dé 5 niet te missen series van het moment.
5 series die je zeker niet mag missen | Maart

Series waren nog nooit zo populair als vandaag. En nog nooit was het aanbod aan series zo groot als vandaag!  Maar zie jij soms ook door het bos de bomen niet meer? Wel, dan is Cinenews er vanaf nu met een selectie met de nieuwste en allerbeste series. Gedaan met uren twijfelen! Bekijk onze selectie met dé 5 niet te missen series van het moment. Laat je ons in de comment selection weten welke serie er binnekort op jouw programma staat?

The End of the F***ing World - Komedie
2

The End of the F***ing World

Komedie | 2 seizoen(en)  | 28 aflevering(en)
2017
Regie: Charlie CovellMet: Jessica Barden, Alex Lawther, Christine Bottomley,...James en Alyssa gaan op een bizarre reis. Ze zijn allebei zeer excentriek. James is zeventien jaar en denkt dat hij psychopaat is. Toen hij negen jaar oud was stak hij bijvoorbeeld zijn hand in gloeiend heet frituurvet, om maar iets te voelen. James heeft maar weinig ideeen voor zijn leven, maar wel is hij vastberaden om iemand te vermoorden.
Big Little Lies - Drama
3

Big Little Lies

Drama | 2 seizoen(en)  | 24 aflevering(en)
2017
Regie: David E. KelleyMet: Nicole Kidman, Reese Witherspoon,...Op de pittoreske basisschool Pirriwee Public eindigt het jaarlijkse ouderfeest in een chaos. Met gillende sirenes. Schreeuwende mensen. Een verbijsterde schooldirecteur. En een van de ouders: dood. Is er sprake van moord, een tragisch ongeluk of van een vreselijk ontspoorde ruzie? Wat de ouders van Pirriwee Public zullen leren is dat soms de kleinste leugens het aller gevaarlijkst zijn…
Altered Carbon - Thriller
4

Altered Carbon

Thriller | 2 seizoen(en)  | 22 aflevering(en)
2018
Regie: Laeta KalogridisMet: Joel Kinnaman, Renée Elise Goldsberry,...De samenleving ziet er in de toekomst heel anders uit. Het menselijk bewustzijn kan worden gedigitaliseerd en daardoor ook getransformeerd naar andere lichamen. De dood is niet meer permanent. Takeshi Kovacs is een eenzame overlevende soldaat uit een groep elite interstellaire strijders, die werd verslagen bij een opstand tegen de nieuwe wereld. Zijn geest is eeuwenlang in ijs gevangen gehouden, totdat de rijke Laurens Bancroft hem een nieuwe kans geeft. In ruil voor een nieuw leven in een nieuw lichaam, moet Kovacs een moord oplossen: de moord op Bancroft zelf.
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: