4 fantastische Vlaamse films met Matteo Simoni

De fans van Matteo Simoni kijken zonder twijfel uit naar nu woensdag 26 oktober, want vanaf dan is Matteo terug te zien op het grote scherm.
4 fantastische Vlaamse films met Matteo Simoni

De fans van Matteo Simoni kijken zonder twijfel uit naar nu woensdag 26 oktober, want vanaf dan is Matteo terug te zien op het grote scherm. 

Vanaf nu woensdag 26 oktober speelt Zillion in alle Vlaamse bioscoopzalen, dit is de nieuwste film van Robin Pront over de futuristische megadiscotheek Zillion en de stichter Frank Verstraeten, spilfiguur van het Antwerpse nachtleven.

Matteo vertolkt er de rol van Dennis Black Magic en naast hem spelen ook Jonas Vermeulen als Frank Verstraeten en Charlotte Timmers als Vanessa.

Eigenlijk is Matteo al sinds enkele weken terug aanwezig in de Vlaamse bioscoopzalen. Je kon hem er niet zien, maar wel horen! Hij verzorgt namelijk de voice over van de prachtige Belgische natuurdocumentaire "Onze Natuur, De Film".

Kan je niet wachten tot wanneer je een momentje vindt om Matteo te ervaren in de bioscoop? Grijp dan nog snel even terug naar zijn fantastisch repertoire Belgische films die hij reeds op zijn palmares heeft staan. Wij maakten een selectie met vijf fantastische films met glansrollen gebracht door Matteo Simoni.

Veel kijkplezier!

Marina - Drama
1
november 2013

Marina

Drama Regie: Stijn ConinxMet: Matteo Simoni, Chris Van den Durpel, Ludo Hellinx,...(SOONER & DVD) Italië 1948. De 10-jarige Rocco groeit op in een prachtig maar arm bergdorpje in Calabrië, tot zijn vader Salvatore op een dag beslist om op zoek te gaan naar een betere toekomst voor zijn gezin. Hij vertrekt naar het beloofde land, België, om daar op korte tijd veel geld te verdienen in de steenkoolmijnen, en dan naar zijn geboorteland terug te keren. Maar al vlug laat hij zijn gezin overkomen naar Waterschei, en zo wordt de jonge Rocco van de ene dag op de andere een migrant, met alle gevolgen van dien. De grauwe mijnstreek in Limburg, de ijzige winters, het racisme en de vreemde taal en cultuur zijn een domper op de levensvreugde van de kleine jongen. Rocco wil zijn zoals de andere kinderen en iemand worden en iets betekenen in het leven. Hij zoekt tegen de wil en overtuiging van zijn vader een uitweg via de muziek én de liefde, en volgt zijn hart en passie om een eigen droom te realiseren. Het verhaal is vrij gebaseerd op de jeugdherinneringen van Rocco Granata, de Italiaans/Belgische zanger. Trailers
Patser - Politie
2
januari 2018

Patser

Politie Regie: Adil El Arbi & Bilall FallahMet: Matteo Simoni, Hans Royaards, Junes Lazaar,...(APPLE TV & SOONER & DVD) De film vertelt de waanzinnige trip van vier vrienden op 't Kiel die ervan dromen om te leven als echte Patsers, namelijk snel rijk worden en leven zoals in een videoclip of zoals Tony Montana in Scarface. Living the good live met snelle patserbakken, dikke villa's, veel bling bling en... respect. Trailers
Rookie - Drama
3
september 2021

Rookie

Drama Regie: Lieven Van BaelenMet: Matteo Simoni, Veerle Baetens,...(APPLE TV & DVD) ROOKIE volgt het verhaal van Nicky (Matteo Simoni), een jonge ambitieuze en zelfverzekerde motorrijder pur sang. Elke race zet hij zijn leven op het spel, niet voor geld maar voor de kicks, het respect en de roem. Zijn wereld stort onverwachts in wanneer hij door een ongeval nooit meer zal kunnen racen. Hij slaagt er niet in dit nieuwe leven te aanvaarden en zoekt steun om een frisse start te nemen bij zijn schoonzus Vero (Veerle Baetens) en haar zoon Charlie (Valentijn Braeckman). Maar de roep van adrenaline en kicks steekt al snel weer de kop op. Via zijn neefje Charlie probeert Nicky zijn droom alsnog te beleven. Het wordt al gauw duidelijk dat Charlie niet uit hetzelfde hout gesneden is. Trailers
The Racer - Drama, Komedie
4
september 2020

The Racer

Drama, Komedie Regie: Kieron J. WalshMet: Louis Talpe, Matteo Simoni, Tara Lee(APPLE TV & DVD) Zomer 1998 - De openingsritten van de Tour de France zijn verhuisd naar Ierland. De Belgische wielrenner Dom Chabol, bijna aan het einde van zijn carrière, is één van de beste 'Domestiques' (meesterknechten) van de afgelopen 20 jaar in de Tour. Het is een zware, opofferende rol - tempo instellen, wind tegenhouden en ondersteuning bieden zodat de sprinter van het team als eerste over de meet komt - en zelf voor de overwinning gaan is geen optie. Maar Dom koestert in het geheim een verlangen om de gele trui te dragen - slechts één keer voor het einde van zijn carrière. Trailers
 

 Meningen

 Onze andere lijstjes


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: