Amanda Seyfried en man Thomas Sadoski verwelkomen tweede kindje - Actueel Cinema

    
Actueel
Amanda Seyfried en man Thomas Sadoski verwelkomen tweede kindje

Actrice Amanda Seyfried en haar man Thomas Sadoki hebben samen hun tweede kind verwelkomd. Het nieuws komt als een grote verrassing voor de fans. 

De 34-jarige 'Mamma Mia'-ster is bevallen van een jongetje, maar had niet onthuld dat ze zwanger was. Zij en haar man Thomas Sadoki hebben samen al een driejarige dochter Nina. Het paar kondigde de geboorte aan via de sociale media van twee goede doelen die ze steunen, het International Network for Aid, Relief and Assistance en War Child USA. Naast een schattig beeld van hun pasgeborene, deelden ze een statement met de organisaties.

Op de pagina van War Child USA's was te lezen: "We zijn zo blij om samen met INARA aan te kondigen dat onze ambassadeurs Amanda Seyfried en Thomas Sadoski hun tweede kind in deze wereld hebben verwelkomd." Amanda en Thomas voegden eraan toe: "Sinds de geboorte van onze dochter 3 jaar geleden is onze inzet voor de onschuldige kinderen die zo wreed zijn getroffen door conflict en oorlog een drijvende kracht in ons leven geweest. Met de geboorte van onze zoon is het werk van INARA en War Child onze Noordster geworden." Amanda en Thomas trouwden in 2017, net voor de geboorte van Nina. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Mogelijk laatste seizoen Grey's Anatomy - Actueel

Mogelijk laatste seizoen Grey's Anatomy

De kans bestaat dat het huidige seizoen van Grey's Anatomy mogelijks het laatste seizoen zal zijn. Ellen Pompeo, een van de hoofdrolspeelsters, vermoedt dat er geen achttiende seizoen zal komen. "We weten nog niet wanneer de show gaat eindigen. Maar de waarheid is dat het dit seizoen kan zijn",... Verder lezen...
De 30 beste Halloween films allertijden - Actueel

De 30 beste Halloween films allertijden

Maar heb je nog geen idee welke film(s) jij en je bubbel zullen kijken op zaterdagavond 31 oktober? Wij maakte een overzicht met de allerbeste Halloween films. Er is voor ieder wat wils. Voor jong en oud! Verder lezen...