Gaat Michael Bay Transformers 5 doorgeven aan een andere regisseur? - Actueel Cinema

    

Michael Bay heeft alle films van de Transformers-franchise geregisseerd sinds het eerste deel in 2007. Maar het is goed mogelijk dat hij deze rol niet meer op zich neemt voor Transformers 5. De regisseur heeft, in een interview met USA Today, toegegeven dat hij op zijn 49ste zijn aandacht zou willen richten op andere projecten en klaar is om de fakkel door te geven. Hij preciseert :"Er is een soort van nieuw hoofdstuk, nieuwe richting in de films die ik wil regisseren. Ik heb veel verhalen te vertellen. En het is belangrijk dat ik nieuwe spieren aan het werk zet."

Michael Bay heeft inderdaad andere projecten op stapel staan, zoals bijvoorbeeld een documentaire over het stropen van olifanten, die erg belangrijk is voor hem. Maar de regisseur zou uiteindelijk toch nog opnieuw achter de camera van Transformers 5 kunnen kruipen, want hij heeft onlangs zijn contract met Paramount Pictures (de verdeler van Transformers en Ninja Turtles) verlengd voor drie jaar en had vooral al twijfels geuit over zijn mogelijke regie van Transformers 3 :  Dark of the Moon.

Vooraleer hij al dan niet begint aan Transformers 5, zou Michael Bay drie van zijn nieuwe producties moeten zien verschijnen in de bioscoop: Ninja Turtles op 15 oktober in België, de horrorfilm Ouija op 24 oktober in de Verenigde Staten en de science fiction thriller Project Almanac op 4 februari 2015 bij ons.  Transformers 4 van zijn kant zal zijn carrière in de cinema afsluiten met de mooie eindsom van meer dan een miljard dollar.

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema