Andere planeten en een zwart gat in deze nieuwe trailer van Interstellar - Actueel Cinema

   - 

De trailer van Interstellar, onthuld op Comic Con, heeft er niet lang op gezet zijn weg te vinden op het net. Mede dankzij de officiële site van Christopher Nolan’s film zijn enkele slimmerikken er in geslaagd de puzzels te ontcijfers en de verhulde trailer te vinden.

De video is grandioos en we vinden er Anne Hathaway en Matthew McConaughey in terug, midden in de ruimte, op zoek naar andere werelden die genoeg water zouden bevatten zodat de mensheid zou kunnen overleven. Ieder beeld van deze trailer is compleet afgelikt en de fotografie biedt aan de film een onbetwistbaar cachet.

In Interstellar vinden we een cast terug om u tegen te zeggen met onder andere Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chatain, Michael Caine, Bill Irwin, Mackenzie Foy, John Lithgow, Matt Damon, Casey Affleck, Wes Bentley, Topher Grace, David Gyasi en David Oyelowo. Christopher Nolan’s nieuwste film komt uit op 5 november 2014.

Bekijk hieronder alvast de trailer:

 

 Meningen

 Ook te zien op "Interstellar"...

 Al het nieuws cinema

Interstellar

Interstellar

Science-Fiction  Regie: Christopher Nolan Met: Matthew McConaughey, Anne Hathaway,... Onze tijd op aarde lijkt voorbij, dus begint een groep ontdekkingsreizigers aan de belangrijkste missie uit de geschiedenis van de mens.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: