Love Punch: fletse punch zonder rum - Bespreking Cinema

 

Komedie is een moeilijk genre. Misschien wel de reden waarom de nu zestigjarige Pierce Brosnan de ene komedie na de andere maakt. Zo moet het lukken om er ten minste één voltreffer uit te halen.

Maar Love Punch is dat alvast niet. Het script is behoorlijk mager en de makers van dienst hebben ook geen moeite gedaan om het verhaal wat geloofwaardig te brengen. Voor de sterren moet het echter leuk geweest zijn, want ze mochten naar het zuiden van Frankrijk op werkvakantie. En Brosnan lijkt zich te amuseren in zijn komisch duel met Thompson. De toeschouwers hebben daar echter geen vette kluif aan. De humor is vaak heel flauw, vooral dan de visuele grapjes van scenarist-regisseur Joel Hopkins. Zo val je bijna van je stoel bij het Reservoir Dogs-moment en behoren de geriatrische versies van knipoogjes naar Bond tot het meest ongeïnspireerde van wat er in de hedendaagse cinema te zien is. Verbaal slaagt het duo Brosnan-Thompson er wel in om hier en daar een glimlach te triggeren. Maar de gags zijn slechts variaties op hetzelfde: “I’m too old for this shit.”

Blijft er enkel nog het eerste samenspel van twee oudere sterren over. Als dat voor u voldoende is, dan mag u Love Punch niet missen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Love Punch

Love Punch

Actie, Komedie, Romantisch  Regie: Joel Hopkins Met: Pierce Brosnan, Emma Thompson, Laurent Lafitte Richard Jones (Pierce Brosnan) leidt een rustig leventje met een welverdiend pensioen in het vooruitzicht. Maar wanneer op de laatste dag van zijn carriere blijkt dat zijn pensioenfonds verduisterd werd door zijn werkgever is hij niet van plan om bij de pakken te blijven zitten. Zijn ex-vrouw Kate (... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: