Verwijderd uit The Amazing Spider-Man franchise vertelt Shailene Woodley haar reactie. - Actueel Cinema

   - 

Shailene Woodley moest Mary Jane spelen in The Amazing Spider-Men 2 en The Amazing Spider-Man 3 en had reeds één of twee scènes opgenomen met Marc Webb. Maar het personage werd uiteindelijk volledig verwijderd uit de montage en de actrice zal zelfs niet in de volgende film verschijnen.

Een beslissing die heel wat doen praten heeft en waar we de oorzaken en gevolgen niet echt van kennen. Voor het eerst (zo lijkt het toch) spreekt Woodley over hoe ze het nieuws heeft opgenomen. In een interview aan Vanity Fair legt ze uit dat ze zich “gedurende enkele uren” afvroeg of dat ze “zodanig slecht was. Waarom hebben ze me er uit verwijderd? Wat gaan de mensen denken?”

“Ik ben de volgende dag wakker geworden en alles leek te kloppen. Ik ben een nogal spirituele persoon en ik denk altijd dat er iets gebeurd voor een goede reden, zelfs als mijn ego dat niet zo graag heeft”. Ze verduidelijkt daarentegen niet wat de regisseur precies tegen haar heeft gezegd aan de telefoon.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
The Amazing Spider-Man 2

The Amazing Spider-Man 2

Actie, Fantasy, Avontuur  Regie: Marc Webb Met: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx,... Het leven is erg druk voor Peter Parker (Andrew Garfield) in The Amazing Spider-Man™ 2 - naast het verslaan van de slechterikken als Spider-Man wilt hij ook tijd doorbrengen met zijn grote liefde, Gwen (Emma Stone), daarom kan hij maar niet snel genoeg zijn middelbare school afmaken. Peter weet dat... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: