Tom Cruise heeft geen tijd voor een nieuw lief - Actueel Cinema

    

De liefde staat momenteel laag op het prioriteitenlijstje van Tom Cruise. "Ik focus alleen op mijn films", zegt de acteur, die momenteel op een internationale promotietour is voor zijn nieuwe film Edge Of Tomorrow. 

Cruise vertelt Extra dat hij het zo druk heeft, dat hij niet eens wist dat zijn collega George Clooney verloofd is. "Ik hou dat soort dingen niet bij. Gefeliciteerd, George, goed gedaan." Vorige maand werd er nog gefluisterd dat Cruise een geheime relatie heeft met Laura Prepon (That 70's Show, Orange is the New Black). Dat gerucht werd al snel ontkend door de actrice, die net als Cruise lid is van de Scientology-kerk.

De laatste weken meldden verschillende Amerikaanse media dat het intussen al meer dan een jaar geleden is dat Cruise zijn jongste dochter Suri nog eens zag. Hij doet die geruchten af als roddels en beweert haar vaak te spreken, al houdt hij wel in het midden of dit in levenden lijve is of via Skype. (Belga / Belga)

Commentaar geven op dit artikel

Klik om te evalueren
Nog 0 tekens vóór het plaatsen
Door dit selectievakje aan te vinken, accepteert u de privacybeleid evenals Algemene voorwaarden van Cinenews
Auteur : ()
Afmelden om je profiel te wijzigen.
Meer commentaren weergeven

Meer info over de film

Al het nieuws cinema

Vanavond op TV: Titanic - Actueel

Vanavond op TV: Titanic

Kijk vanavond, nu zaterdag 11 juli, om 20u25 op VTM naar "Titanic"!
Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen met opnames van 'Grond' - Actueel

Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen met opnames van 'Grond'

De Belgische regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah beginnen in Brussel samen met Mathieu Mortelmans aan de opnames van 'Grond'. De nieuwe fictiereeks gaat over een jonge ondernemer die grond vanuit Marokko naar België haalt om Marokkaanse moslims in te begraven. De serie wordt geproduceerd door... Verder lezen...
Vanavond op TV: Transformers - Actueel

Vanavond op TV: Transformers

Kijk vanavond, nu donderdag 9 juli, om 20u35 op Q2 naar "Transformers"!
Johnny Depp ontkent dat hij monster is - Actueel

Johnny Depp ontkent dat hij "monster" is

Op de tweede dag van de rechtszaak tegen de Britse tabloid The Sun heeft acteur Johnny Depp ontkend dat hij een "monster" is. De 57-jarige Hollywoodster beweert ook dat hij zijn ex-vrouw Amber Heard nooit geslagen heeft.