Tom Cruise heeft geen tijd voor een nieuw lief - Actueel Cinema

   - 

De liefde staat momenteel laag op het prioriteitenlijstje van Tom Cruise. "Ik focus alleen op mijn films", zegt de acteur, die momenteel op een internationale promotietour is voor zijn nieuwe film Edge Of Tomorrow. 

Cruise vertelt Extra dat hij het zo druk heeft, dat hij niet eens wist dat zijn collega George Clooney verloofd is. "Ik hou dat soort dingen niet bij. Gefeliciteerd, George, goed gedaan." Vorige maand werd er nog gefluisterd dat Cruise een geheime relatie heeft met Laura Prepon (That 70's Show, Orange is the New Black). Dat gerucht werd al snel ontkend door de actrice, die net als Cruise lid is van de Scientology-kerk.

De laatste weken meldden verschillende Amerikaanse media dat het intussen al meer dan een jaar geleden is dat Cruise zijn jongste dochter Suri nog eens zag. Hij doet die geruchten af als roddels en beweert haar vaak te spreken, al houdt hij wel in het midden of dit in levenden lijve is of via Skype. (Belga / Belga)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Edge of Tomorrow

Edge of Tomorrow

Actie, Science-Fiction  Regie: Doug Liman Met: Tom Cruise, Emily Blunt, Charlotte Riley In een nabije toekomst heeft een zwermachtig buitenaards ras, Mimics genaamd, de Aarde op een meedogenloze manier aangevallen. Maar nu hebben de Aardse legers hun krachten gebundeld voor een laatste offensief tegen de buitenaardse horde. Lt. Col. Bill Cage is een officier die op niets minder dan... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: