Festival van Cannes 2014: Nicole Kidman zorgt voor een op en top gracieus begin! - Actueel Cinema

   - 

De nieuwe editie van het prestigieuze festival van Cannes staat van bij het begin in het teken van de schoonheid (een sublieme visuele hommage aan Marcello Mastroianni, stijlvoller dan mogelijk is), en van Grace… Kelly, beter gekend als Grâce van Monaco!

Het personage van Grace wordt opnieuw in de schijnwerpers geplaatst met de biopic van regisseur Olivier Dahan ('Les Seigneurs'), en met zwier vertolkt door Nicole Kidman, de elegantie in persoon.

De filmcrew kwam massaal mee om de film te steunen: Olivier Dahan, Nicole Kidman (gevolgd door hysterische fans), Tim Roth (in de rol van Prince Reigner), Paz Vega, Jeanne Balibar… en ze schrokken er niet voor terug om zich te laten wiegen op de golven van de fotografische explosies. Hier vindt u enkele exclusieve souvenirs:

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Grace of Monaco

Grace of Monaco

Biografie, Drama  Regie: Olivier Dahan Met: Nicole Kidman, Tim Roth, Milo Ventimiglia Het verhaal speelt zich af in 1962. Stadstaat en belastingsparadijs Monaco raakt in een verhitte strijd met Frankrijk. President Charles De Gaulle geeft Prins Rainier III, echtgenoot van Grace Kelly, zes maanden de tijd om zijn belastingswetten te wijzigen. De actrice/prinses beweegt achter de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: