Fast and Furious: de dialogen van Paul Walker worden afgemaakt door zijn broers - Actueel Cinema

   - 

Uiteindelijk gaan Caleb en Cody Walker iets meer doen dan louter fysiek invallen voor hun broer Paul, die vorig jaar in november omkwam bij een auto-ongeluk. Ze gaan ook zijn stem inspreken en de dialogen afmaken van de acteur in Fast and Furious 7.

De producenten van de film gaan iets proberen dat ze nog nooit hebben gedaan: de audio-archieven van de stem van Paul Walker samensmelten met de stemmen van zijn broers, om de intonatie en het timbre te krijgen die het dichtst bij die van de acteur liggen. Na enkele audio-tests lijkt het dat bepaalde woorden beter klinken als Caleb ze uitspreekt, voor andere woorden is Cody beter geschikt.

Paul Walker stierf vorig jaar in november in een auto-ongeluk nadat hij terugkwam van een liefdadigheidsgala. Na dit drama werd de productie van Fast and Furious 7 stilgelegd en de Amerikaanse release van de film, die oorspronkelijk werd voorzien voor deze zomer, werd uitgesteld tot 10 april 2015. Fast and Furious 7 komt bij ons uit op 8 april 2015.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Fast & Furious 7

Fast & Furious 7

Actie  Regie: James Wan Met: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson,... Fast & Furious gaat volle gas vooruit! Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson nemen opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening in Fast & Furious 7. In het zevende deel van de succesvolle franchise geregisseerd door James Wan keren ook Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: