James Franco doet mee aan Dawn of the Planet of the Apes... maar hij wist het zelf niet eens - Actueel Cinema

   - 

James Franco zal wel degelijk te zien zijn in het tweede deel Dawn of the Planet of the Apes.  Dat is verrassend, omdat hij geen enkele scène heeft gedraaid van dit vervolg... De acteur zegt trouwens, in een interview met EW, dat hij zelf ook verbaasd is, hij was niet eens op de hoogte! Opgelet, spoilers voor de film volgen!

Het zit zo. Wetenschapper Will Rodman, de held van het eerste deel, zal een cameo van enkele minuten doen, in een scène waarin we hem zien praten in een posthume video. Want in het verhaal van Dawn of the Planet of the Apes leeft Will niet meer: hij werd gedood door het dodelijk virus dat de aarde heeft verwoest.

"Wacht eens even! Doe ik een cameo in de film? Ik was helemaal niet op de hoogte," zegt de acteur verbaasd in EW. "U moet weten, ik denk dat ze hiervoor zelfs mijn toelating niet hebben gevraagd..." De beelden die voor het vervolg worden gebruikt, zijn beelden die Franco heeft gedraaid tijdens de opnames van de eerste film en die niet waren gebruikt. 

Bij de cast van dit vervolg vinden we volgende acteurs terug: Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman, Kodi Smit-McPhee, Keri Russel, Judy Greer en Toby Kebbell. Dawn of the Planet of the Apes, geregisseerd door Matt Reeve (Cloverfied), komt op 11 juli uit in de VS en op 30 juli in België.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...
Dawn of the Planet of the Apes 2

Dawn of the Planet of the Apes 2

Actie, Science-Fiction, Avontuur  Regie: Matt Reeves Met: Keri Russell, Jason Clarke, Gary Oldman Een groeiende groep van genetisch geëvolueerde apen onder leiding van Caesar wordt bedreigd door een aantal menselijke overlevenden van een verwoestend virus dat een decennium eerder is uitgebroken. Ze bereiken een broos vredesbestand, maar dat blijkt maar van korte duur te zijn. Beide kanten staan... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: