Voor het vervolg van Ted neemt Amanda Seyfried de plaats in van Mila Kunis - Actueel Cinema

   - 

Mila Kunis zal niet aanwezig zijn in Ted 2, of anders zeer weinig. Volgens Deadline heeft Seth MacFarlane besloten Amanda Seyfried aan te nemen. Volgens de site gaat het hier om een beslissing van de regisseur en niet omwille van het werk of de zin van de actrice.

Amanda Seyfried was vorig jaar de ster van Lovelace en zal binnenkort in een andere film te zien zijn van MacFarlane, A Million Ways to Die in the West, dat in de Amerikaanse zalen uitkomt op 30 mei. De release van Ted 2 staat nog steeds vast op 26 juni 2015, in de Verenigde Staten.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Ted

Ted

Komedie  Regie: Seth MacFarlane Met: Seth MacFarlane, Mark Wahlberg, Mila Kunis John laat een kerstwonder uitkomen door zijn enige vriend in zijn leven tot leven te wekken: zijn teddybeer. De twee groeien samen op en John zal op een gegeven moment moeten kiezen om bij zijn vriendin te blijven of zijn vrienschap met zijn gemene, en zeer ongepaste teddybeer Ted te behouden.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: