In het kort: Diana / Metallica - Through the Never / Welcome to the Jungle,... - Review Cinema

   - 

- Met Diana heeft Oliver Hirschbiegel zwart op wit bewezen dat hij in staat is om biopic en zeemzoetigheid, romantiek en hartstochtelijke verveling te combineren. Naomi Watts doet er nog een schepje bovenop met haar smakeloze acteerprestatie.

- Metallica – Through the Never: Nimród Antal is een uitstekende regisseur, die de fans van Metallica een luxueus spektakel biedt. De groep profiteert er trouwens van om de dansvloer in vuur en vlam te zetten met zoveel mogelijk oude titels! Hoewel de live beelden echt indrukwekkend zijn, bederft de lichtvoetige “excuusvertelling” de sfeer, zonder reden. Een echte documentaire was een stuk verstandiger geweest.  Bovendien heeft deze editie over het algemeen geen ondertitels – nu ja, eigenlijk is dat niet al te erg omdat er nauwelijks dialogen zijn.

- Welcome to the Jungle is volstrekt nutteloos, absoluut niet grappig en gedateerd; maar toch het bekijken waard dankzij de krankzinnige prestatie van Jean-Claude Van Damme, hilarisch gewoon!

- Bad Grandpa (Jackass Presents): Er is niets, maar dan ook echt niets positief te zeggen over deze film. En toch houden we veel van Johnny Knoxville.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: