Nieuwe epische trailer voor 300: Rise of an Empire - Actueel Cinema

   - 

Hier is de derde trailer van 300 : Rise of an Empire, de langverwachte film die de strijd van de Atheners in 490 voor Christus schetst om de stad Marathon te beschermen tegen de aanvallen van de Perzen. De Spartanen komen hen hulp bieden.

De trailer focust opnieuw op het personage van Artemisia, vertolkt door Eva Green. Dit keer heeft Zack Snyder de positie van regisseur overgedragen aan Noam Murro en is hij zelf producent. Ter herinnering, 300 : Rise of an Empire is geen prequel en ook geen vervolg op 300, maar een sidequel, of het tweede luik van een franchise die zich afspeelt in dezelfde periode als de eerste film..

300 : Rise of an Empire komt uit bij ons op 5 maart 2014. Bij de cast vinden we onder andere Sullivan Stapleton, Eva Green en Rodrigo Santoro. Bekijk hier de trailer:

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...
300 : Rise of an Empire

300 : Rise of an Empire

Actie, Drama  Regie: Noam Murro Met: Eva Green, Rodrigo Santoro, Sullivan Stapleton,... Na de overwinning op Leonidas' 300, trekt het Perzische leger onder leiding van Xerxes verder in zuidelijke richting naar de grote Griekse steden. Het democratische Athene is de eerste stad die ze tegenkomen op hun pad. De stad heeft een sterke vloot en staat onder leiding van admiraal Themistocles.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: