Het vervolg van The Wolverine zou wel eens “echt cool” kunnen zijn, zegt Hugh Jackman - Actueel Cinema

   - 

Hugh Jackman is altijd bereid om opnieuw in de huid van Wolverine te kruipen. Na de geruchten die deze week de ronde deden over een mogelijk vervolg op The Wolverine, vertrouwde de acteur Entertainement Weekly toe dat hij “niet wilde beginnen aan een andere film zonder goede reden. Ik hou van het personage, het is mijn beste vriend, en ik wil hem – hem of de fans overigens – niet als een uitgemaakte zaak zien. Ik denk dat we er echt iets cools van kunnen maken. We zijn in die richting aan het werken.”

Even uw geheugen opfrissen: in The Wolverine wordt het meest emblematische personage uit het universum van X-Men meegesleurd in een ultiem avontuur in het hart van hedendaags Japan. Ondergedompeld in een hem onbekende wereld moet hij het opnemen tegen de enige vijand van zijn kaliber, in een gevecht op leven en dood. Wolverine, die voor het eerst kwetsbaar is en tot het uiterste van zijn fysieke en emotionele krachten wordt gedreven, krijgt niet alleen te maken met het dodelijke staal van de samoerai, maar komt ook oog in oog te staan met zijn eigen onsterfelijkheid.  

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Wolverine

The Wolverine

Actie, Fantasy  Regie: James Mangold Met: Hugh Jackman, Hiroyuki Sanada, Brian Tee Wolverine (Hugh Jackman), het meest beeldende personage uit de wereld van de X-Men, gaat in deze film naar het Japan van nu. In een voor hem onbekende wereld wordt hij geconfronteerd met onverwachte tegenstanders. Wat volgt is een gevecht op leven en dood dat hem voor altijd zal veranderen. Voor... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: