We're the Millers - Bespreking Cinema

   - 

Rawson Marshall Thurber was een kleine tien jaar terug verantwoordelijk voor Dodgeball, een van de meest hilarische komedies van de 'noughties'.

Niet alleen gingen komische knallers Vince Vaughn en Ben Stiller maniakaal 'mano a mano' als twee geflipte fitnessuitbaters, maar de prent werkte ook als gewiekste parodie op het soort sportfilms waar Amerikanen keihard op kicken. Bovendien sloeg de regisseur erin om zijn personages - ondanks hun ontzagwekkend over the top gehalte - meer dan aimabel te maken. Die vlieger gaat ditmaal niet op. Horrible Bosses-grappigerd Jason Sudeikis speelt een weeddealer die van zijn leverancier een mysterieuze lading moet gaan oppikken in Mexico.

Om zo onopvallend mogelijk rond te reizen doet hij een beroep op een strippende buurvrouw (Jennifer Aniston), een naïeve buurjongen en een stoere 'street chick'. In een state of the art camper trekt het viertal de grens over. Wat volgt, kan nog het best omschreven worden als een ramp op wielen. Werkelijk alles aan deze productie voelt geforceerd aan. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dune 3, voorlopig nog niet ! - Actueel
Actueel

Dune 3, voorlopig nog niet !

Het tweede deel van Dune was een kassucces - en niet te vergeten: zeer goed ontvangen door de critici! Regisseur Denis Villeneuve moet onder een zekere druk hebben gestaan om meteen aan de slag te gaan met Dune Messiah, het volgende deel in de saga. Verder lezen...
We're the Millers

We're the Millers

Komedie  Regie: Rawson Marshall Thurber Met: Jennifer Aniston, Emma Roberts, Jason Sudeikis David Burke (Jason Sudeikis) is een kleine hasjdealer, die aan koks en voetbalmoeders verkoopt. Maar niet aan kids, want hij heeft natuurlijk wel een geweten. Dus wat kan er nou fout gaan? Alles. Door schade en schande leert David dat goede daden vaak keihard afgestraft worden. Als hij een paar... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: