G.I. Joe: Retaliation - Review Cinema

   - 

We durven zelfs meer zeggen: we hebben er plezier aan beleefd! Dit is het soort gegeven dat perfect is om het beste uit je ‘home cinema’ te halen, want beeld en klank knallen erop los (haal die haarnetjes maar boven als je wil dat je kapsel niet in de war geraakt).

G.I. Joe blijft natuurlijk vooral een publicitaire film (het product placement is alomtegenwoordig), het is niet echt een filmische hoogvlieger en het scenario hangt met haken en ogen aan elkaar.

Maar goed, wij hebben dus best genoten van onze uitgave op steroïden: 3D Blu Ray, klassieke Blu Ray en DVD. Alle drie bevatten ze de lange versie van de film, weggelaten scènes en andere featurettes.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
G.I. Joe 2: Retaliation

G.I. Joe 2: Retaliation

Actie, Science-Fiction, Thriller, Avontuur  Regie: John Chu Met: Bruce Willis, Dwayne Johnson, Channing Tatum,... Het G.I. Joe team moet het opnemen tegen Zartan (Arnold Vosloo), Storm Shadow (Byung-hun Lee) en Firefly (Ray Stevenson). Zartan, die als laatste gezien is vermomd als president van de Verenigde Staten, heeft nu alle wereldleiders in zijn broekzak met als gevolg een naderende wereldoorlog waar... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: