R.I.P.D. - Bespreking Cinema

   - 

Een zelfverzekerde jonge rechercheur wordt ingelijfd bij een eigenaardig politiecorps waarvan hij het bestaan niet afwist en moet het samen met een sikkeneurige oude compagnon opnemen tegen allerlei wezens die duidelijk niet van deze aarde zijn. Fans van 'Men in Black' zullen nu al beginnen juichen omdat ze denken dat hun favoriete serie een vierde aflevering heeft gekregen, maar ik heb het over 'R.I.P.D.', een nieuwe film in wat (zo hopen de makers althans) een populaire nieuwe franchise moet worden. De verwarring is echter begrijpelijk. Het uitgangspunt dat dit politiecorps uit overleden agenten bestaat (vandaar de R.I.P.), is zowat het enige verschil met 'MIB'. Vervang Will Smith door Ryan Reynolds, Tommy Lee Jones door Jeff Bridges (in westernoutfit) en de aliens door verrotte criminele zielen en je komt pal uit waar 'R.I.P.D.' zichzelf heeft gepositioneerd. Op zich geen probleem, ware het niet dat de actie even weinig indruk maakt als de digitale monsters (ook niet in 3D) en dat de grappen meestal even plat als voorspelbaar klinken. Omdat Reynolds en Bridges als team de nodige charme uitstralen, is het niet helemaal een dooie boel maar daarmee is ook alles gezegd. (RN)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
R.I.P.D.

R.I.P.D.

Actie, Science-Fiction, Komedie  Regie: Robert Schewntke Met: Ryan Reynolds, Jeff Bridges, Kevin Bacon,... Nick Walker, een onlangs overleden politie-agent (Ryan Reynolds), voegt zich bij een team van andere zombie agenten die werken voor de Rest in Peace Department (R.I.P.D.). Samen beginnen ze aan een bovennatuurlijke strijd om er achter te komen wie de moordenaar van Walker is.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: