'Despicable Me 2', 'Dark Skies', 'The Internship'... Uw Cinereview! - Actueel Cinema

 

Een goedgevulde bioscoopweek voor de filmliefhebbers! Deze woensdag worden de filmzalen weer overladen met tal van nieuwigheden, en dat maakt de keuze er niet makkelijker op... uw beste vriend zal liever ‘The Intership’ gaan zien, uw kleine broertje is meer te vinden voor ‘Despicable Me 2’ en zelf wilt u maar al te graag naar ‘Dark Skies’... Geen zorgen! Cinenews is daar als redder in nood!

Zeer goede punten voor ‘Before Midnight’ van Richard Linklater. Dit derde luik is het eindpunt van een mooie saga (herinnert u zich ‘Before Sunrise’ en ‘Before Sunset’). De toeschouwer krijgt opnieuw een blik op de levens van Céline en Jesse. Zij is een Franse, hij een Amerikaan. Ze kennen elkaar van hun 18 jaar en houden nog steeds evenveel van diepgaande dialogen. Het zijn uiteraard ook deze dialogen die de film dragen. Charmant en grappig, ze verrassen de toeschouwer en laten hem tot op het einde niet meer los. Een op en top romantische film, maar dan zonder de flauwe clichés.

Op naar het meer grappige genre met de komedie ‘The Internship’. In de cast vinden we Vince Vaughn, Owen Wilson, Will Ferrel en John Goodman terug. Twee zakenmannen worden in deze moeilijke economische tijden werkloos. Ondanks het feit dat ze volledig voorbijgestreefd worden door de technologie verkrijgen ze toch een stageplaats bij internetgigant Google. Om een vaste job vast te krijgen zullen ze alles op alles moeten zetten, en dat in een wereld waar ze bitter weinig van kennen. Als u dacht dat uw grootmoeder al een complete “noob” was zal u uw mening snel herzien!

Als u meer te vinden bent voor horror, dan bent u bij ‘Dark Skies’ aan het goede adres. Lacey en Daniël trachten hun kinderen te beschermen tegen allerlei verontrustende gebeurtenissen.

De Amerikaanse film ‘Mud’, die onlangs nog op het Festival van Cannes voorgesteld werd en tal van lovende recencies kreeg, is vanaf vandaag ook te zien in onze zalen. Twee tieners maken kennis met Mud op een eilandje in het midden van de Mississpi. De mysterieuze man gaat de hulp van de twee jongens inroepen om zo van het eiland af te geraken. Maar hoe kunnen ze de waarheid achterhalen na al die leugens die Mud hen vertelt heeft? Matthew McConaughey zoals u hem nog nooit gezien heeft!

De allerkleinsten zullen met plezier gaan kijken naar het langverwachte vervolg van ‘Despicable Me’, ‘Despicable Me 2’. Gru en zijn gele minions zijn terug voor nieuwe avonturen! Ook nog op het programma voor de kleintjes: ‘Les nouvelles aventures de Capelito’, over een magische paddestoel en ‘Piet Piraat en het Zeemonster’, waarin de bekende Studio 100-piraat een havenstadje tracht te vrijwaren van allerlei gevaren.

Heeft u nog niet kunnen kiezen? Dan staat er ook nog het volgende op het programma: de Franse film ‘Joséphine’ van Agnès Obadia, ‘Les Petits Princes’ van Vianney Lebasque en ‘A Pelada’ van Damien Chemin.

Benieuwd naar meer? Ontdek dan snel onze reviews!

Tot volgende week voor meer Cinenews!

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema


Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: