Een nieuwe film voor Neil Blomkamp - Actueel Cinema

 
Met zijn eerste realisatie, de lowbudget en thans zeer geloofwaardige science-fiction film "District 9", had hij sensatie veroorzaakt. Neil blomkamp komt terug met een nieuw project: "Elysium" en vermengt hiermee thriller en science-fiction. Het verhaal speelt zich af in een nabije toekomst op een andere planeet. De casting is alvast zeer indrukwekkend: Jodie Foster, Matt Damon en Alice Braga (The Rite). De opnames starten volgend jaar.
 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
District 9

District 9

Science-Fiction  Regie: Neill Blomkamp Met: Sharlto Copley, Kenneth Nkosi, David James (II),... Het verhaal over een fictionele wereld waarin onze Aarde door buitenaardsen is gevonden. Echter de mensheid heeft dit buitenaardse ras als tweederangsburgers ondergebracht in getto's in Zuid-Afrika. Ze krijgen steun van een overheidsfunctionaris wanneer deze hun biotechnologie ontdekt.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: