Gladiator II : Prepare to be entertained! Bekijk nu de eerste officiële trailer! - Actueel Cinema

   - 
Gladiator II : Prepare to be entertained! Bekijk nu de eerste officiële trailer!

Bekijk nu de eerste officiële trailer van GLADIATOR II.
Van regisseur Ridley Scott, met Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington, Connie Nielsen, Joseph Quinn en Fred Hechinger.

Vanaf 13 november alleen in de bioscoop.

In GLADIATOR II, van de iconische regisseur Ridley Scott, gaat het epische verhaal over macht, intriges en wraak in het oude Rome verder.

Jaren geleden heeft de jonge Lucius (Paul Mescal) met eigen ogen gezien hoe zijn oom de door velen vereerde held Maximus gedood heeft. Nu is hij zelf gedwongen om te vechten in het Colosseum, nadat het gebied waar hij woont veroverd is door de tirannieke keizers die met harde hand over het Romeinse Rijk regeren. Gedreven door woede zal Lucius in zijn eigen verleden moeten duiken om de kracht en het eergevoel te vinden om Rome in oude glorie te herstellen.

Gladiator II, vanaf 13 november alleen in de bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend - Actueel
Actueel

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend

Voor de rechtbank van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico is dinsdag het proces begonnen tegen acteur Alec Baldwin. Hij wordt beschuldigd van onvrijwillige doodslag op de set van de film "Rust" in oktober 2021. Verder lezen...
Gladiator 2

Gladiator 2

Actie, Avontuur 
13 november 2024
Regie: Ridley Scott Met: Paul Mescal, Pedro Pascal, Denzel Washington,... Jaren geleden heeft de jonge Lucius (Paul Mescal) met eigen ogen gezien hoe zijn oom de door velen vereerde held Maximus gedood heeft. Nu is hij zelf gedwongen om te vechten in het Colosseum, nadat het gebied waar hij woont veroverd is door de tirannieke keizers die met harde hand over het Romeinse... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: