Dompel je onder in het horrorgenre met "Longlegs", een psychologische thriller die je niet mag missen - Actueel Cinema

   - 
Dompel je onder in het horrorgenre met "Longlegs", een psychologische thriller die je niet mag missen

De filmwereld wordt opgeschrikt door een nieuwe psychologische en gruwelijke thriller: "Longlegs". De film, geregisseerd door Osgood Perkins en met Nicolas Cage in een van zijn meest angstaanjagende rollen tot nu toe, belooft intens en angstaanjagend te worden.

Een intense psychologische thriller

"Longlegs" onderscheidt zich als een psychologische/gruwelijke thriller, vaak vergeleken met een hedendaagse versie van "Silence of the Lambs". Deze film belooft niet alleen horrorfans tevreden te stellen, maar ook degenen die op zoek zijn naar immens veel spanning. 

Synopsis: FBI-agent Lee Harker, een getalenteerde nieuwe rekruut, wordt toegewezen aan de onopgeloste zaak van een angstaanjagende seriemoordenaar met de bijnaam "Longlegs". Het onderzoek leidt haar naar een reeks occulte aanwijzingen die rechtstreeks naar haar lijken te wijzen. Ervan overtuigd dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan, doet Lee alles wat in haar macht ligt om hem te stoppen...

Geregisseerd door Osgood Perkins

"Longlegs" is geschreven en geregisseerd door Osgood Perkins, zoon van de legendarische Anthony Perkins, die de beruchte seriemoordenaar Norman Bates speelde in Alfred Hitchcock's cultfilm "Psycho". Osgood Perkins, die zelf de jonge Norman Bates speelde in "Psycho II", bewijst dat horror een familieaangelegenheid is.

Een uitzonderlijke cast

Nicolas Cage speelt een seriemoordenaar met een intensiteit die een van zijn beste filmrollen tot nu toe markeert. Naast hem staat Maika Monroe, Hollywoods nieuwe rising star, bekend van haar rol in "It Follows". Samen met de uitstekende Blair Underwood en de intrigerende Alicia Witt vormen ze een veelbelovende cast met uitzonderlijke prestaties.

Een mysterieus plot

De plot van "Longlegs" blijft opzettelijk mysterieus. De marketingcampagne wordt geprezen om het vermogen om interesse te wekken zonder iets te onthullen. De boeiende trailers hebben al veel verwachtingen doen ontstaan bij bioscoopbezoekers.

Enthousiaste eerste reacties

De eerste reacties na een aantal vertoningen in de Verenigde Staten zijn unaniem: "Longlegs" wordt geprezen als een van de beste horror/thrillerfilms van het jaar, zo niet van het decennium. Critici roemen de beklemmende sfeer, de meesterlijke spanning en de opmerkelijke prestaties.

Een film die je niet mag missen

Als je deze zomer op zoek bent naar sensatie en kwaliteitscinema die je op het puntje van je stoel doet zitten, dan is "Longlegs" de film voor jou. Durf jij een duik te nemen in dit duistere en fascinerende universum? Ga dan op 10 juli naar de bioscoop voor een onvergetelijke ervaring.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop!

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend - Actueel
Actueel

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend

Voor de rechtbank van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico is dinsdag het proces begonnen tegen acteur Alec Baldwin. Hij wordt beschuldigd van onvrijwillige doodslag op de set van de film "Rust" in oktober 2021. Verder lezen...
Longlegs

Longlegs

Horror  Regie: Oz Perkins Met: Nicolas Cage, Alicia Witt, Maika Monroe,... Kersvers FBI-agente Lee Harker krijgt een onopgelost dossier toegewezen. Seriemoordenaar Longlegs zaait al jaren terreur, maar het onderzoek zit muurvast. Haar zoektocht leidt naar een reeks mysterieuze aanwijzingen, rechtstreeks aan haar gericht. Overtuigd dat de moordenaar opnieuw zal toeslaan,... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: