Kevin Spacey: ik heb miljoenen schulden en verlies mijn huis - Actueel Cinema

   - 
Kevin Spacey: ik heb miljoenen schulden en verlies mijn huis

De 64-jarige acteur Kevin Spacey, bekend van rollen in onder meer de film 'American Beauty' en de serie 'House of Cards', zit aan de grond. Door de rechtszaken waarin hij beschuldigd werd van seksueel grensoverschrijdend gedrag, heeft hij miljoenen schulden gemaakt. Zijn huis in Baltimore wordt deze week openbaar verkocht omdat hij zijn rekeningen niet meer kan betalen.

Dat verklaarde de acteur, in tranen, in een interview met de Britse journalist Piers Morgan op diens YouTube-kanaal.

In de nasleep van de #MeToo-beweging waren in 2017 verschillende slachtoffers naar voren gekomen die de acteur beschuldigden van seksueel misbruik. Dat leidde tot een abrupte onderbreking van de carrière van de tweevoudige Oscar-winnaar. Spacey moest ook vertrekken uit de populaire Netflix-serie 'House of Cards'.

Spacey heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Rechtbanken in New York en in Londen hebben hem vrijgesproken. In het interview met Piers Morgan geeft de acteur wel toe dat hij in het verleden handtastelijk is geweest, maar ontkent hij zich daarbij agressief te hebben gedragen. Hij raakte anderen aan, zonder te weten dat ze dat niet wilden, klonk het. Er loopt nog een burgerlijk proces tegen de acteur.

(Belga / VDH)

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Komt er nog een Minions spin-off? - Actueel
Actueel

Komt er nog een Minions spin-off?

Nadat "Despicable Me 4? de 4 juli vakantie in de VS en een start van $230 miljoen aan de wereldwijde box office domineerde, hebben Universal en Illumination aangekondigd dat "Minions 3? het volgende hoofdstuk in de populaire animatiefranchise zal zijn. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: