Sandra Bullock en Nicole Kidman zijn klaar om ons opnieuw te betoveren! - Actueel Cinema

   - 
Sandra Bullock en Nicole Kidman zijn klaar om ons opnieuw te betoveren!

Bijna 30 jaar na de release van 'Practical Magic' wordt er een vervolg gepland en zijn er gesprekken gaande om Sandra Bullock en Nicole Kidman hun respectievelijke rollen opnieuw te laten spelen.

Dus Sandra Bullock en Nicole Kidman zijn klaar voor middernachtelijke margarita's. Zesentwintig jaar nadat 'Practical Magic' op het witte doek verscheen, zijn de zusjes Owens terug voor een vervolg.

Er worden momenteel afspraken gemaakt voor de terugkeer van de Big Little Lies-ster en The Proposal-actrice voor 'Practical Magic 2 ', zo heeft E! News heeft vernomen. Het duo gaat het project produceren samen met Denise Di Novi, de producent van de originele film. Akiva Goldsman, die het eerste script schreef met Robin Swicord en Adam Brooks, wordt ook verwacht terug te keren.

“Het is officieel,” kondigde Warner Bros. op 10 juni aan op Instagram. “Practical Magic 2" is in ontwikkeling en komt binnenkort”.

In de film uit 1998, gebaseerd op de gelijknamige roman van Alice Hoffman, spelen Sandra en Nicole respectievelijk de zussen Sally en Gillian. Ze komen uit een familie met bovennatuurlijke gaven en moeten proberen de kwade geest van Jimmy (Goran Višnji?), Gillians gewelddadige ex-vriend, te vernietigen voordat hij hen vermoordt.

Hoewel de film geen doorslaand succes was toen hij werd uitgebracht, hebben tv-uitzendingen, VHS-verhuur en remakes door streamingplatforms hem in het zeer exclusieve clubje van cultfilms geduwd.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Komt er nog een Minions spin-off? - Actueel
Actueel

Komt er nog een Minions spin-off?

Nadat "Despicable Me 4? de 4 juli vakantie in de VS en een start van $230 miljoen aan de wereldwijde box office domineerde, hebben Universal en Illumination aangekondigd dat "Minions 3? het volgende hoofdstuk in de populaire animatiefranchise zal zijn. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: