Waarom geeft Tom Cruise Dakota Fanning elk jaar een paar schoenen voor haar verjaardag? - Actueel Cinema

   - 
Waarom geeft Tom Cruise Dakota Fanning elk jaar een paar schoenen voor haar verjaardag?

Dakota Fanning heeft een behoorlijke schoenencollectie dankzij Tom Cruise. 

De actrice, nu 30, onthulde op woensdag 5 juni in The Kelly Clarkson Show dat Tom Cruise, 61, haar elk jaar een paar schoenen heeft gestuurd voor haar verjaardag sinds ze in 2005 meespeelden in de film "War of the Worlds".

Deze traditie van verjaardagscadeaus begon toen Dakota 11 was en Tom Cruise haar haar allereerste mobiele telefoon gaf: een Motorola Razr. "Ik wilde zo graag een Razr. Ik moet er veel over gepraat hebben,” zei de jonge vrouw.

Na haar obsessie met de Razr richtte Dakota haar aandacht op mode. “Ik hield van schoenen toen ik klein was,” legde ze uit. "Ik begon tijdens de ‘War of the Worlds’ perstour in hele kleine schoenen voor volwassenen te passen en ik was er heel enthousiast over. Sindsdien stuurt hij me elke verjaardag schoenen." 

Tom Cruise hield de traditie in ere door Dakota schoenen te sturen voor haar 30e verjaardag afgelopen februari.
Naast het praten over haar speciale band met de acteur, promootte Dakota Fanning haar nieuwe film The Watchers, de eerste horrorfilm waarin ze als volwassene speelt. De film volgt Mina, een jonge kunstenares die strandt in een bos in het westen van Ierland. 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend - Actueel
Actueel

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend

Voor de rechtbank van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico is dinsdag het proces begonnen tegen acteur Alec Baldwin. Hij wordt beschuldigd van onvrijwillige doodslag op de set van de film "Rust" in oktober 2021. Verder lezen...
War of the Worlds

War of the Worlds

Thriller  Regie: Steven Spielberg Met: Tom Cruise Tom Cruise speelt de hoofdrol als Ray Ferrier, een gescheiden havenarbeider en een allesbehalve volmaakte vader. Nadat zijn ex-vrouw (Miranda Otto) en haar nieuwe echtgenoot zijn tienerzoon Robbie (Justin Chatwin) en jonge dochter Rachel (Dakota Fanning) na lange tijd weer eens bij hem hebben... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: