Emma Roberts baart opzien in sexy blauw zwempak en cowboylaarzen - Actueel Cinema

   - 
Emma Roberts baart opzien in sexy blauw zwempak en cowboylaarzen

Emma Roberts is officieel klaar voor het badpakkenseizoen.
De 33-jarige actrice droeg een laag uitgesneden blauw zwempak op foto's die ze maandag op haar Instagram-account plaatste. Emma showde haar ongelooflijke lichaamsbouw in een leuke pose naast een fontein.

Als bijschrift koos Emma palmboom, blauw hart en frisdrank emoji's.
Hoewel ze niet heeft onthuld waar ze is, is Emma misschien nog steeds ergens in de buurt van Indio, Californië, na een weekend lang feesten bijwonen op het Coachella festival. Op vrijdag trok ze een mini-jurk aan voor het Celsius Cosmic Desert Event in Indio Valley.  Emma werd vergezeld door een hele stoet sterren, waaronder Alessandra Ambrosio, Halle Bailey en Karrueche Tran. Deze prachtige vrouwen trapten het eerste weekend van het Coachella festival af, dat dit jaar werd aangevoerd door Lana Del Rey, Tyler the Creator, Doja Cat en No Doubt.

Andere Coachella 2024 artiesten zijn Ice Spice, Lil Uzi Vert, J Balvin, Sabrina Carpenter, Bebe Rexha, Renee Rapp, Grimes, Sublime, Jon Batiste en Lil Yachty.
Coachella is een jaarlijks muziek- en kunstfestival dat een aantal van de grootste artiesten uit de industrie en duizenden beroemdheden, beïnvloeders, fans en muziekliefhebbers van over de hele wereld samenbrengt.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: