Margot Robbie gooit de dobbelstenen opnieuw voor een spelletje Monopoly - Actueel Cinema

   - 
Margot Robbie gooit de dobbelstenen opnieuw voor een spelletje Monopoly

Na de plastic fantasiewereld van Barbie Land te hebben aangepakt, gaat producente en actrice Margot Robbie nu het bordspel Monopoly aanpakken.

Margot Robbie's bedrijf LuckyChap en partners Tom Ackerley (haar man) en Josie McNamara gaan een live-action speelfilm produceren gebaseerd op het op onroerend goed geïnspireerde bordspel.
Volgens de studio is Monopoly 's werelds populairste bordspelmerk, met 99% wereldwijde bekendheid. Het is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 100 landen en er zijn sinds 1935 bijna een half miljard exemplaren van verkocht.

Zonder details te geven, suggereerde Adam Fogelson, president van Lionsgate Motion Picture Group, dat LuckyChap "een duidelijke kijk" had op de komende 'Monopoly' film.
Zev Foreman, hoofd cinema bij Hasbro Entertainment, zei: "Monopoly, een van 's werelds meest iconische spellen, biedt een ongelooflijk platform voor het vertellen van verhalen. We zijn blij dat we de unieke visie van LuckyChap en Lionsgate aan boord hebben om dit historische stukje popcultuur naar het witte doek te brengen."

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...
Barbie

Barbie

Actie, Komedie, Avontuur  Regie: Greta Gerwig Met: Margot Robbie, Ryan Gosling, Ariana Greenblatt 'Barbie' volgt een van de poppen die in Barbieland woont. Ze wordt van school gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit vervolgens om op avontuur te gaan in de echte wereld.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: