Sterren shockeren met ZEER openhartige seksbekentenissen - Actueel Cinema

   - 
Sterren shockeren met ZEER openhartige seksbekentenissen

Beroemdheden zoals Rachel Bilson, Will Smith en Diplo hebben de afgelopen jaren de krantenkoppen gehaald dankzij extreem openhartige gesprekken over hun seksleven.

Vorig jaar schokte voormalig The O.C. ster Rachel Bilson haar fans toen ze onthulde dat ze tot haar 38e geen orgasme had gehad

Ook hitmaker Diplo liet zijn mond openvallen nadat hij vertelde over zijn eerdere seksuele ervaringen met mannen en verklaarde dat hij 'niet niet gay' is. Tijdens een gesprek met model Emily Ratajkowski op haar podcast gaf de 44-jarige DJ toe dat hij in het verleden orale seks had gehad van mannen, maar legde uit dat hij weigerde oogcontact te maken.

Acteur Will Smith liet zijn mond openvallen toen hij onthulde dat hij overgaf na seks, terwijl danseres Cheryl Burke onthulde dat ze nog nooit een orgasme heeft gehad tijdens het vrijen.

Actrice Jennifer Lawrence gaf toe dat ze zo bang was om een SOA op te lopen dat ze niet naar bed ging met mensen met wie ze niet uitging toen ze jonger was.

Anna Faris, aan de andere kant, gaf ooit toe dat ze doodsbang is om te masturberen omdat ze niet geconfronteerd wil worden met 'seksuele verlangens' waarvan ze niet eens weet dat ze ze heeft.

Ondertussen heeft acteerlegende Jane Fonda beweerd dat ze niet langer geïnteresseerd is in seks - ze zegt dat ze er al te veel heeft gehad in haar leven.

Nu de sterren hun trend voortzetten om alles en iedereen met fans te delen, lijkt het erop dat er nog meer schokkende seksonthullingen zullen volgen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: