'Bambi: The Reckoning': het hondsdolle reekalf zint op wraak! - Actueel Cinema

   - 
'Bambi: The Reckoning': het hondsdolle reekalf zint op wraak!

Voor het zachtaardige reekalfje is het tijd voor wraak! In "Bambi: The Reckoning" (van de makers van "Winnie the Pooh: Blood and Honey"), zint hij op wraak op de jager die zijn moeder heeft gedood. Umbrella Entertainment heeft de eerste teaser vrijgegeven voor het volgende deel in zijn franchise van B-film horrorfilms gebaseerd op gruwelijke versies van de personages waarmee we zijn opgegroeid.

Aangezien het originele boek Bambi, A Life in the Woods al meer dan 100 jaar oud is, behoort het tot het publieke domein en kan het door iedereen gebruikt worden. Regisseur Scott Jeffrey heeft al onthuld dat we te maken krijgen met een compleet andere Bambi, die hondsdolheid heeft opgelopen.

Na'Winnie the Pooh: Blood and Honey' en het vervolg daarop is'Bambi: The Reckoning' de derde film die deel uitmaakt van de Poohniverse-franchise van het Twisted Childhood Universe. Peter Pan's Neverland Nightmare en Pinocchio: Unstrung volgen later dit jaar.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

De grote zomerreleases van 2024 - Actueel
Actueel

De grote zomerreleases van 2024

De filmzomer van 2023 staat nog vers in ons geheugen gegrift. Barbenheimer deed de bioscoopzalen op zijn grondvesten daveren. Bioscoopbezoekers kwamen in roze gehuld naar de zalen voor Barbie en grote cinefielen werden drie uur lang weggeblazen door het cinematofgrafisch spektakel Oppenheimer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: