Monkey Man: Dev Patel neemt wraak als vechter met een gorillamasker op - Actueel Cinema

   - 
Monkey Man: Dev Patel neemt wraak als vechter met een gorillamasker op

Dev Patel, de Oscargenomineerde acteur die vooral bekend is van zijn rol als Jamal in Slumdog Millionaire, regisseert nu de verbazingwekkende actiethriller Monkey Man. Dit is een veelbelovend speelfilmdebuut waarin hij samenwerkt met uitstekend acteur, komiek en scenarioschrijver Jordan Peele. Je kan deze film, met ontelbaar veel vechtscènes en spannende achtervolgingen, vanaf woensdag 3 april in de bioscoop bekijken.

Het verhaal:

De film vertelt het verhaal over de zoektocht van een man naar wraak op de corrupte leiders die zijn moeder hebben vermoord en doorgaan met het systematisch tot slachtoffer maken van de armen en machtelozen. Monkey Man is geïnspireerd op de legende van Hanuman, een icoon dat kracht en moed belichaamt. Patel speelt de hoofdrol als Kid, een anonieme jongeman die een mager bestaan leidt in een ondergrondse vechtclub waar hij avond na avond, met een gorillamasker op, door populairdere vechters in elkaar wordt geslagen voor geld. Na jaren van onderdrukte woede ontdekt Kid een manier om te infiltreren in de sinistere elite van de stad. Terwijl zijn jeugdtrauma de overhand neemt, begint hij een explosieve vergeldingscampagne om af te rekenen met de mannen die hem alles afnamen. Monkey Man zit boordevol spannende en spectaculaire vecht- en achtervolgingsscènes en is geregisseerd door Dev Patel op basis van zijn originele verhaal en zijn scenario met Paul Angunawela en John Collee (Master and Commander: The Far Side of the World).

De internationale cast van de film bestaat uit Sharlto Copley (District 9), Sobhita Dhulipala (Made in Heaven), Pitobash (Million Dollar Arm), Vipin Sharma (Hotel Mumbai), Ashwini Kalsekar (Ek Tha Hero), Adithi Kalkunte (Hotel Mumbai), Sikandar Kher (Aarya) en Makarand Deshpande (RRR).

Monkey Man is geproduceerd door Dev Patel, Jomon Thomas (Hotel Mumbai, The Man Who Knew Infinity) en Oscar® winnaar Jordan Peele.

Klik hier om te zien wanneer deze film in de bioscoop bij jou in de buurt draait.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Monkey Man

Monkey Man

Actie, Thriller  Regie: Dev Patel Met: Dev Patel, Sharlto Copley, Pitobash, Vipin Sharma,... Dev Patel (Lion, Slumdog Millionaire), genomineerd voor een Oscar®, maakt een verbluffend regiedebuut met een actiethriller over de zoektocht van een man naar wraak op de corrupte leiders die zijn moeder hebben vermoord en doorgaan met het systematisch tot slachtoffer maken van de armen en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: