Benedict Cumberbatch en Olivia Colman binnenkort in het middelpunt van een bloedige scheiding! - Actueel Cinema

   - 
Benedict Cumberbatch en Olivia Colman binnenkort in het middelpunt van een bloedige scheiding!

Bijna 35 jaar na de bioscooprelease van de donker humoristische komedie "War of the Roses" is er een remake in de maak bij Searchlight Pictures.

Volgens Deadline hebben Benedict Cumberbatch en Olivia Colman zich aangesloten bij het team van regisseur Jay Roach. Cumberbatch, 47, binnenkort te zien in "The Book of Clarence", en Olivia Colman, 50, zullen de rollen hernemen die Michael Douglas en Kathleen Turner speelden. Danny DeVito was acteur en regisseur van de originele versie, die wereldwijd 160 miljoen dollar opbracht met een budget van 26 miljoen dollar.  
Jay Roach (Bombshell) regisseert deze hervertolking, die de titel The Roses zal dragen.

Synopsis : 

Het leven lijkt makkelijk voor het perfecte koppel Theo (Cumberbatch) en Ivy (Colman): succesvolle carrière, geweldige kinderen, een benijdenswaardig seksleven. Maar onder deze façade van het perfecte gezin ligt een kruitvat van competitieve wrok, die oplaait wanneer Theo's professionele dromen in duigen vallen.

Benedict Cumberbatch zal de film ook produceren via zijn bedrijf SunnyMarch, samen met Olivia Colman en zijn South of the River Productions partners Ed Sinclair en Tom Carver.

"The Roses is een wild grappig, waarheidsgetrouw en toch diep menselijk verhaal," zei Matthew Greenfield, president van Searchlight. "Met Jay aan het roer, Benedict, Olivia en Tony hebben we een dreamteam om het tot leven te brengen," voegde hij eraan toe.  

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: