Sabrina Carpenter heel sexy in lingerie voor Kim Kardashian's merk Skims - Actueel Cinema

   - 
Sabrina Carpenter heel sexy in lingerie voor Kim Kardashian's merk Skims

Sabrina Carpenter is de nieuwste beroemdheid die poseert voor Kim Kardashians SKIMS-lijn.

De zangeres en actrice poseerde in de sexy kanten lingerie van het merk, verleidelijk poserend in haar slaapkamer en telefonerend. De foto's vielen op bij haar nieuwe vriend acteur Barry Keoghan, die er snel commentaar op gaf op social media.

Sabrina en Barry bevestigden afgelopen februari tijdens de Grammy's dat ze samen waren, maar spraken niet in het openbaar over elkaar.

Vandaag heeft de popster besloten de stilte te doorbreken en vertrouwde ze het tijdschrift Cosmopolitan toe: "Voor mij is het grotendeels het lot. Ik weet dat het heel breed is, maar ik was niet actief op zoek naar liefde. De relaties waar ik echt energie in wil steken moeten interessant of stimulerend zijn omdat ze me weghalen bij de andere dingen die ik graag doe. Dus ja, het is leuk en het is rommelig. Ik denk dat ik nog steeds in die fase zit waarin ik echt geniet van de nieuwigheid van dit alles."

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One' - Actueel
Actueel

Drie redenen waarom 'Dune: Part Two' beter is dan 'Part One'

Dune: Part Two verovert al enkele weken wereldwijd de cinemazalen. De nieuwste creatie van Denis Villeneuve is een pure streling voor het oog én oor door de prachtige weidse woenstijnshots en de toepasselijke, verrijkende soundtrack gecomponeerd door Hans Zimmer. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: