Christian Bale wordt binnenkort getransformeerd in een beroemd filmmonster - Actueel Cinema

   - 
Christian Bale wordt binnenkort getransformeerd in een beroemd filmmonster

Christian Bale gaat binnenkort weer aan het werk... met een stuk minder haar.

"Ik moet volgende week mijn hoofd kaalscheren [voor een film]," vertelde hij aan The Hollywood Reporter, verwijzend naar de film van Maggie Gyllenhaal zonder titel die hij gaat opnemen voor Warner Bros. en waarin hij Frankenstein speelt. De opnames beginnen in de komende weken.

Nieuws over het project dook afgelopen augustus op via Production Weekly, en Deadline onthulde dat Maggie Gyllenhaal een vijfsterrencast had samengesteld voor haar tweede film als regisseur. Christian Bale speelt de hoofdrol naast Jessie Buckley, Annette Bening, Penelope Cruz en Peter Sarsgaard. De film, oorspronkelijk gepland voor Netflix voordat hij werd overgebracht naar Warner Bros, gaat over Frankensteins zoektocht naar liefde. Het plot volgt een eenzame Frankenstein die naar het Chicago van de jaren 1930 reist om de hulp in te roepen van Dr. Euphronius om een metgezel voor hem te creëren. De twee mannen brengen vervolgens een vermoorde jonge vrouw weer tot leven.

The Hollywood Reporter had geen tijd om Christian Bale te vragen naar het plot, maar de acteur nam wel de tijd om zijn medewerkers te prijzen. "Ik zal samenwerken met de geweldige Maggie Gyllenhaal, Jessie Buckley en zoveel andere getalenteerde acteurs. Ik moet mijn botten breken en veel kunstmest eten of zoiets om te proberen volwassen te worden en op hun niveau te komen."

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: