Ridley Scott gaat biopic maken van beroemde band uit de jaren 70 - Actueel Cinema

   - 
Ridley Scott gaat biopic maken van beroemde band uit de jaren 70

Na de film Bob Marley: One Love maakt Paramount Pictures zich op om nog een biopic over een populaire muziekgroep te maken, en het lijkt erop dat ze een topregisseur hebben gevonden om het project op zich te nemen. Hoewel er nog geen deal is gesloten, vertellen bronnen Deadline dat Ridley Scott in onderhandeling is om een film over de Bee Gees te regisseren!

Hoewel het niet bepaald het type film is dat Ridley Scott gewend is te regisseren, hebben verschillende factoren de studio's overtuigd om hem aan boord te halen. Ten eerste heeft Scott onlangs de productie van het vervolg op zijn grote hit Gladiator afgerond en volgens bronnen hebben de eerste beelden de leidinggevenden enthousiast gemaakt. Hij staat erom bekend dat hij snel doorgaat naar een ander project, dus de studio's waren er snel bij om hem een aanbod te doen voor de Beegees biopic. 

Scott heeft een langdurige band met de legendarische band, die teruggaat tot de tijd dat hij zijn carrière als regisseur probeerde te lanceren. Die band is de manager van de band.  In die tijd speelde Robert Stigwood, de muziekmagnaat die de band al sinds de jaren zestig leidde, een belangrijke rol in de heropleving van de band in de jaren zeventig, niet in de laatste plaats dankzij disco, terwijl hij zich tegelijkertijd op de filmproductie toelegde. Stigwood zette Ridley Scott op het idee van de middeleeuwse film Castle Accident, waarin drie leden van de Beegees, Barry, Robin en Maurice, de hoofdrol zouden spelen. De film zag nooit het daglicht, maar het verlangen om een verhaal met de band te vertellen bleef, en nu, bijna 50 jaar later, heeft Ridley Scott die kans.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film - Actueel
Actueel

Quentin Tarantino trekt zich terug uit zijn tiende en laatste film

Quentin Tarantino's films zitten altijd vol verrassingen, en hier is er een over The Movie Critic die we niet hadden verwacht. Deadline onthult dat Tarantino heeft opgegeven om van de film zijn tiende en laatste project te maken. Hij is gewoon van gedachten veranderd, zo heeft Deadline vernomen. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: