Verrassing! Disney kondigt Vaiana 2 aan voor november 2024 (teaser) - Actueel Cinema

   - 
Verrassing! Disney kondigt Vaiana 2 aan voor november 2024 (teaser)

Disney CEO Bob Iger kondigde het project aan toen hij investeerders verzekerde dat de filmstudio weer op schema lag: "Ik ben erg blij met waar we zijn.

Vaiana en Maui zijn terug op de oceaan. Tot ieders verrassing kondigde Disney CEO Bob Iger aan dat het bedrijf een geanimeerd vervolg zou uitbrengen op de film uit 2016, die op 27 november in de bioscopen zal verschijnen. De aankondiging werd gedaan tijdens een earnings conference call waarin Iger benadrukte dat het schip werd gerepareerd in Disney's film- en tv-divisies, maanden nadat hij erkende dat het bedrijf te veel en te snel had gedaan om Disney+ te voeden, wat in sommige gevallen resulteerde in projecten van slechte kwaliteit die op de markt kwamen.

Dave Derrick Jr, die als story board artist meewerkte aan de originele film, zal het nieuwe vervolg regisseren, dat los staat van de live-action remake van Vaïana met Dwayne Johnson in de hoofdrol. Abigail Barlow, Emily Bear, Opetaia Foa'i en Mark Mancina schrijven de muziek.

De aankondiging van het Vaiana-vervolg komt op het moment dat de studio haar franchisestrategie heroverweegt nadat verschillende spraakmakende vervolgen vorig jaar teleurstelden, met slecht presterende titels zoals "Indiana Jones and the Dial of Destiny" en "The Marvels".

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
Vaiana

Vaiana

Animatie Film  Regie: John Musker & Ron Clements Met: Dwayne Johnson, Auli'i Cravalho, Rachel House,... Prinses Vaiana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: