A Quiet Place Day On - Eerste trailer! - Actueel Cinema

   - 
A Quiet Place Day On - Eerste trailer!

Het vernuft van de volgende film, "A Quiet Place Day One", ligt in de eenvoud van het idee: neem hetzelfde basisprincipe als de vorige films, maar verander de setting. Deze ene verandering verandert de inzet radicaal.

Ontdek deze zomer hoe onze wereld stil is geworden. Bekijk de eerste trailer voor : "A Quiet Place Day One"!

In 2018 introduceerde John Krasinski de familie Abbott. Ze leefden in stilte op hun boerderij in het noorden van New York om te ontsnappen aan visieloze buitenaardse monsters die jaagden op geluid. Het verhaal werd voortgezet in A Quiet Place: Part II, in 2021. In A Quiet Place: Day One, een prequelfilm en de eerste spin-off in de franchise, zien we hoe de inwoners van New York City, een van de luidruchtigste metropolen op aarde, ermee omgingen toen deze gemene wezens op aarde arriveerden.

"A Quiet Place: Day One", in de bioscoop op 26 juni

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...
A Quiet Place : Day One

A Quiet Place : Day One

Horror, Thriller 
26 juni 2024
Regie: Michael Sarnoski Met: Djimon Hounsou; Lupita Nyong'o; Alex Wolff

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: