Timothée Chalamet heeft geen advies nodig ! - Actueel Cinema

   - 
Timothée Chalamet heeft geen advies nodig !

Timothée Chalamet heeft onthuld dat hij Johnny Depp niet om advies heeft gevraagd over het spelen van Willy Wonka in zijn nieuwe film.

De 27-jarige acteur speelt de beroemde chocolademaker Willy Wonka in een nieuwe muzikale film die de oorsprong van het iconische personage van Roald Dahl onderzoekt. Het personage is al eerder op het witte doek vertolkt door Johnny Depp in de film Charlie and the Chocolate Factory, geregisseerd door Tim Burton in 2005.

Maar Timothée - die tot april 2020 18 maanden lang verkering had met Johnny's dochter Lily-Rose Depp - onthulde dat hij Johnny niet om advies had gevraagd over de rol van de chocolatier. Charlie and the Chocolate Factory] kwam uit toen ik 10 of 11 was. En ik vond het heel gewaagd," vertelde Timothée aan E! tijdens de wereldpremière van Wonka in Londen.

De Dune-ster zei dat hij ook dol was op de musicalbewerking van de klassieke roman uit 1971, met Gene Wilder in de hoofdrol. Hij zei dat dit de musical was die hij "als eerste zag" en "waar hij mee opgroeide".

Timothée won 9 miljoen dollar om het hoofdpersonage van de film te spelen nadat hij Tom Holland, Donald Glover, Ezra Miller en Ryan Gosling, die ook in aanmerking kwamen voor de rol, had verslagen.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Naar de toekomst met Anima! - Actueel
Actueel

Naar de toekomst met Anima!

Anima is het jaarlijkse trefpunt voor liefhebbers van animatiefilms in Flagey, maar voor het eerst ook in de Marni! Van 23 februari tot 3 maart verkent Anima de toekomst, met een groot aantal korte sciencefictionfilms en speelfilms, en een retrospectief van de beroemdste sciencefictionanimatiefilms... Verder lezen...
'The Zone of Interest' wint 3 BAFTA's - Actueel
Actueel

'The Zone of Interest' wint 3 BAFTA's

Gisterenavond zijn in London de BAFTA's (British Academy Film Awards) uitgereikt. 'The Zone of Interest' van Jonathan Glazer verzilverde 3 van zijn nominaties en nam het op tegen films als 'Oppenheimer', 'Poor things' en 'Anatomy of a Fall'. De BAFTA voor Beste Geluid, voor Beste niet-Engelstalige... Verder lezen...
Wonka

Wonka

Familie, Komedie, Avontuur  Regie: Paul King Met: Timothée Chalamet "Wonka" is gebaseerd op het bijzondere personage in 'Charlie and the Chocolate Factory', Roald Dahl's meest iconische kinderboek en een van de bestverkochte kinderboeken aller tijden. De film laat zien op welke wonderbaarlijke wijze 's werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier de... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: