Jason Bourne zou kunnen terugkeren naar het witte doek, maar zal Matt Damon meedoen? - Actueel Cinema

   - 
Jason Bourne zou kunnen terugkeren naar het witte doek, maar zal Matt Damon meedoen?

Volgens Deadline wordt er momenteel gewerkt aan een nieuw deel in de Jason Bourne-franchise.

Het volgende deel in de "Jason Bourne" saga zou in ontwikkeling zijn. Edward Berger, die onlangs het Oscarwinnende 'All Quiet On The Western Front' regisseerde, is in gesprek om het project te regisseren.
Naaste bronnen hebben ook gezegd dat het aankomende project nog geen script heeft. Ze voegden eraan toe dat, hoewel Matt Damon nog niet officieel aan de film verbonden is, er waarschijnlijk contact met hem zal worden opgenomen om zijn oude rol te hernemen. De 53-jarige acteur zal zich waarschijnlijk niet binden als het script geen stand houdt.

In een interview met Fatherly zinspeelde Matt Damon op een mogelijke terugkeer naar de saga door te zeggen dat hij graag zou meedoen aan het project "als we het verhaal kunnen vinden". De acteur gaf echter toe dat het creëren van een nieuwe versie van het personage "moeilijk" zou kunnen zijn. Hij zei verder dat als er een solide verhaal kan worden gemaakt, de producenten geen moment zouden aarzelen.

 

 Meningen

 Meer info over de films

 Al het nieuws cinema

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend - Actueel
Actueel

Proces tegen acteur Alec Baldwin geopend

Voor de rechtbank van Santa Fe in de Amerikaanse staat New Mexico is dinsdag het proces begonnen tegen acteur Alec Baldwin. Hij wordt beschuldigd van onvrijwillige doodslag op de set van de film "Rust" in oktober 2021. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: