Een beroemde boyband herenigt zich voor de soundtrack van 'Trolls Band Together'! - Actueel Cinema

   - 
Een beroemde boyband herenigt zich voor de soundtrack van 'Trolls Band Together'!

Dit is geen grap!

NSYNC herenigd zich voor een nummer voor DreamWorks Animation's film "Trolls Band Together", zoals onthuld in een nieuwe trailer. De single, getiteld "Better Place", is het eerste nummer van de NSYNC boyband in 20 jaar!

Al weken doen geruchten de ronde over de mogelijke terugkeer van NSYNC, gevormd door Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, Chris Kirkpatrick en Justin Timberlake, die Branch stemt in de animatiefilm.

Dinsdagavond stond de groep op het podium van de MTV VMA's om de prijs voor Beste Poplied aan Taylor Swift te geven voor "Anti-Hero".

"Ik kan niet helemaal omschakelen van dit naar dat [een NSYNC-fan zijn naar een award accepteren]," zei Taylor Swift. "Ik had je [NSYNC] poppen!"

Taylor Swift voegde er toen aan toe: "Gaan jullie weer iets samen doen? Ik moet weten wat het is!

Het derde deel van de DreamWorks 'Trolls' franchise volgt Poppy (Anna Kendrick) en Branch (Timberlake), die officieel een relatie hebben. Terwijl ze naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft: hij zat vroeger in de boyband BroZone met zijn vier broers.

Naast Anna Kendrick en Justin Timberlake bestaat de originele stemmencast uit Troye Sivan, Eric Andre, Daveed Diggs, Kid Cudi, Camila Cabello, Zooey Deschanel, Kenan Thompson en RuPaul Charles.

"Trolls Band Together" gaat op 18 oktober in de bioscoop in première.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Trolls Band Together

Trolls 3: In Harmonie

Avontuur, Animatie Film  Regie: Walt Dohrn & Tim Heitz Poppy en Branch zijn nu eindelijk officieel een stelletje. Als ze dichter naar elkaar toe groeien, ontdekt Poppy dat Branch een geheim verleden heeft. Hij maakte ooit deel uit van haar favoriete boyband BroZone, samen met zijn vier broers:. BroZone is uit elkaar gegaan toen Branch nog jong was en... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: