Le syndrome des amours passées, van het Brusselse regisseursduo Ann Sirot en Raphaël Balboni, is dé Belgische komedie van het najaar! - Actueel Cinema

   - 
Le syndrome des amours passées, van het Brusselse regisseursduo Ann Sirot en Raphaël Balboni, is dé Belgische komedie van het najaar!

Brussels regisseursduo Ann Sirot en Raphaël Balboni is terug met de film «Le syndrome des amours passées». Samen met actrice Lucie Debay maakte het duo eerder al het lichtvoetige drama “Une vie démente”, over een koppel dat zijn kinderwens gedwarsboomd ziet wanneer de moeder van de man zich steeds excentrieker gaat gedragen.

Ook in hun nieuwste film “Le syndrome des amours passées”, andermaal met Lucie Debay, worstelt een koppel met hun kinderwens, dit keer door het zogenaamde ‘vroegereliefdessyndroom’. De oplossing hiervoor? Om te genezen moeten ze nog één keer met al hun exen slapen.

Synopsis : 

Rémy en Sandra kunnen geen kinderen krijgen omdat ze lijden aan het "Past Love Syndrome". Om dat te genezen is er maar één oplossing: ze moeten nog een keer met al hun exen naar bed.

De film werd gepresenteerd in een speciale vertoning tijdens de Critics' Week op het filmfestival van Cannes in 2023 en werd daar enthousiast onthaald als een zeer grappige en intelligente komedie.

« Le syndrome des amours passées » is dé Belgische komedie van het najaar, een échte must-see!

Le syndrome des amours passées verschijnt op woensdag 20 september in de Belgische bioscoopzalen. Ontdek hier de programmatie van de film in een bioscoop in je buurt.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Le Syndrome des Amours Passees

Le Syndrome des Amours Passees

Drama, Komedie, Fantasy  Regie: Ann Sirot & Raphaël Balboni Met: Lucie Debay, Lazare Gousseau,... Rémy en Sandra kunnen geen kinderen krijgen omdat ze lijden aan het "Past Love Syndrome". Om dat te genezen is er maar één oplossing: ze moeten nog een keer met al hun exen naar bed.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: