Blue Beetle: de blauwe kever van DC comics is vanaf nu woensdag te zien in de bioscoop. - Actueel Cinema

   - 
Blue Beetle: de blauwe kever van DC comics is vanaf nu woensdag te zien in de bioscoop.

Warner Bros. Pictures presenteert "Blue Beetle", de eerste film van deze DC-superheld op het grote scherm. De film werd geregisseerd door Ángel Manuel Soto en Xolo Maridueña speelt de hoofdrol van Jaime Reyes alias Blue Beetle. Deze eerste Latino superheld doet een frisse wind waaien door het DC Comics-universum. Een must-see voor alle DC-fans! 

Het verhaal:  

De pas afgestudeerde Jaime Reyes keert vol grootse plannen voor de toekomst terug naar huis, maar komt er al snel achter dat daar veel is veranderd. Terwijl hij zoekende is naar zijn plek op deze wereld, brengt het lot onverwachts een oud relikwie van buitenaardse technologie op zijn pad: de Scarabee. Als de Scarabee hem verkiest als symbiotische gastheer, komt hij in het bezit van een waanzinnige uitrusting met onvoorstelbare, maar ook onvoorspelbare krachten. Daarmee verandert zijn leven voorgoed en wordt hij de superheld BLUE BEETLE.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares - Actueel
Actueel

Jeff Bridges keert terug voor 'Tron: Ares

De 74-jarige acteur vertelde de Film Comment podcast (via The Playlist) dat hij te zien zal zijn in 'Tron: Ares', de derde film in de sci-fi franchise die hij begon met 'Tron' in 1982 en vervolgde met 'Tron: Legacy' in 2010. Verder lezen...
Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel - Actueel
Actueel

Gérard Depardieu vrijgelaten uit politiecel

De Franse acteur Gérard Depardieu, die sinds maandagochtend in hechtenis zat in het kader van beschuldigingen van aanranding, is vrijgelaten uit de politiecel. Dat heeft zijn advocaat gezegd aan verslaggevers. Verder lezen...
Blue Beetle

Blue Beetle

Avontuur, Animatie Film  Regie: Angel Manuel Soto Met: Bruna Marquezine, Sharon Stone, Xolo Maridueña De Mexicaans-Amerikaanse tiener Jaime Reyes stuit op een vreemde scarabee. Deze bindt zichzelf aan Jaime's ruggengraat waardoor deze hem superkrachten verschaft. Jaime krijgt zich een buitenaards pantser aangemeten met de nodige wapens en vleugels.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: