Enkele must-see films met Margot Robbie en Ryan Gosling - Actueel Cinema

   - 
Enkele must-see films met Margot Robbie en Ryan Gosling

Door de werelwijde, grandioze roze succcesrelease van Barbie is het momenteel één en al Margot Robbie en Ryan Gosling dat de klok slaat.

Maar laten we even verder kijken dan het perfecte, all pink Barbie Land. Want zowel Margot Robbie als Ryan Gosling bewezen reeds voor het verschijnen van de film Barbie dat ze toppers zijn in hun vak en dat ze een film met hun acteertalent naar the next level  kunnen tillen.

Ontdek hieronder 5 must-see films met Margot Robbie en 5 niet te missen topfilms met Ryan Gosling.

Margot Robbie

Birds of Prey

Birds of Prey' volgt Harley Quinn, die inmiddels gebroken heeft met haar partner in crime, de Joker. Ze probeert het leven van een jong meisje te redden uit de handen van een gevaarlijke gangster. Hierbij krijgt ze de hulp van enkele andere vrouwelijke superhelden, Black Canary, Huntress en Renee Montoya genaamd.

Once Upon a Time... in Hollywood

De zomer van 1969. Een tv-acteur, Rick Dalton genaamd, heeft slechts in een succesvolle westernserie gespeeld en verlangt naar meer succes. Cliff Booth, zijn rechterhand en stuntman, verlangt echter ook naar een filmcarrière. Het verhaal van Dalton doorkruist de moord op zijn buurvrouw Sharon Tate en vier van haar vrienden door de Charles Mansons sekte.

The Wolf of Wall Street

Voor de grootse verfilming van de biografische bestseller van Jordan Belfort werkte Oscar-winnaar Martin Scorsese opnieuw samen met zijn golden boy Leonardo DiCaprio.  
In de film over de bizarre carrière van Belfort in en om Wall Street in de jaren '90 zien we verder Jonah Hill, Jon Favreau, Matthew McConaughey, Margot Robbie, Kyle Chandler, Ethan Suplee, Spike Jonze en Jean Dujardin.  

Het scenario is geschreven door 4-voudig Primetime Emmy winnaar Terence Winter,  
vaste schrijver van topseries The Sopranos en Boardwalk Empire.

The Suicide Squad

Wanneer de aarde wordt aangevallen door een buitenaards wezen, Starro genaamd, krijgt de overheidsorganisatie A.R.G.U.S. de taak om een strijdmacht aan te stellen. Onder leiding van Amanda Waller wordt er een beroep gedaan op een aantal veroordeelde criminelen, bestaande uit onder andere Bloodsport, Savant, Captain Boomerang en Harley Quinn. In ruil voor strafvermindering worden zij op een gevaarlijke missie gestuurd onder de naam 'Task Force X'.

About Time

Op zijn 21ste ontdekt Tim Lake (Domhnall Gleeson) dat hij door de tijd kan reizen. 
 
Na het zoveelste teleurstellende oudejaarsfeestje krijgt Tim van zijn vader (Bill Nighy) te horen dat alle mannen in hun familie door de tijd kunnen reizen. Tim kan de geschiedenis niet veranderen, maar wel wat hij zelf meemaakt en meegemaakt heeft. Hij besluit om zijn leven wat leuker te maken... met een vriendin. Jammer genoeg loopt dat niet zo vlotjes als verwacht. 
 
Wanneer Tim van de kust van Cornwall naar Londen verhuist voor een stage als advocaat, ontmoet hij de mooie, maar onzekere Mary (Rachel McAdams). Ze worden verliefd, maar een ongelukkige fout bij het tijdreizen zorgt ervoor dat hij haar nooit ontmoet heeft. Ze blijven elkaar steeds voor het eerst ontmoeten tot hij uiteindelijk na veel doordachte tijdreizen haar hart verovert. 
 
Dankzij zijn gave doet Tim het perfecte romantische huwelijksaanzoek, vermijdt hij op zijn bruiloft de vreselijke speeches van zijn getuige, redt hij de carrière van zijn beste vriend en bevalt zijn vrouw toch in het ziekenhuis ondanks de erg lange file op Abbey Road.  
 
Naarmate zijn rare leventje vordert, merkt Tim dat hij met zijn unieke gave de zorgen en de goeie en slechte tijden die je in elke familie hebt, niet kan vermijden. Tijdreizen heeft zijn beperkingen en kan bovendien ook gevaarlijk zijn. About Time is een komedie over liefde en tijdreizen waarin blijkt dat tijdreizen eigenlijk niet nodig is om ten volle van het leven te genieten.

Ryan Gosling

The Notebook

Allie (Rachel McAdams) en Noah (Ryan Gosling) komen uit twee heel verschillende maatschappelijke milieus maar worden toch verliefd op mekaar. De ouders van Allie hopen dat de bevlieging zal overwaaien, maar als dat niet gebeurt en Noah naar het front vertrekt tijdens de tweede wereldoorlog, zien ze hun kans schoon om de relatie kapot te maken. Wanneer Noah na de oorlog terugkomt, heeft hij al jaren niets meer van Allie gehoord. Zij is ondertussen verloofd met een succesvol zakenman, maar is haar eerste liefde nooit vergeten. Wanneer ze in een plaatstelijke krant een foto van Noah ziet, beseft ze dat ze hem terug wil zien. Het meeslepende liefdesverhaal van de twee tieners wordt geschetst aan de hand van een notaboekje, waaruit een oudere man (James Garner) voorleest aan een zieke oudere vrouw (Gena Rowlands).

La La Land

Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffies door holt ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Blade Runner 2049

Dertig jaar na de gebeurtenissen in de eerste film ontdekt een nieuwe Blade Runner, LAPD agent K (Ryan Gosling) een verborgen geheim dat wat nog overblijft van de huidige maatschappij mogelijk in chaos kan doen verzinken. De ontdekking van K leidt tot een zoektocht naar Rick Deckard (Harrison Ford), een voormalige Blade Runner die nu reeds dertig jaar vermist is.

Drive

Driver (Ryan Gosling) is stuntcoureur in Hollywood, die bijverdient als bestuurder van vluchtauto's in het criminele circuit. Hij wordt verliefd op zijn mooie buurvrouw Irene (Carey Mulligan), een jonge moeder die wordt meegesleept in de onderwereld praktijken van haar man, de ex-gedetineerde Standard (Oscar Isaac). Wanneer een klus gruwelijk fout gaat, moet Driver doen waar hij goed in is om Irene en haar zoontje te redden: Drive.

The Nice Guys

Los Angeles, jaren 70. Twee privédetectives onderzoeken een zelfmoord van een jonge actrice. Ondanks hun zeer ongewone methodes, leidt het onderzoek hen uiteindelijk naar een samenzwering op zeer hoog niveau...

 

 Meningen

 Ook te zien op "Ryan Gosling", "Margot Robbie" en "Barbie"...

Nu woensdag wordt de beste dag ooit voor Barbie! - Actueel
Actueel

Nu woensdag wordt de beste dag ooit voor Barbie!

Dit is ongetwijfeld een van de meest langverwachte films van het jaar. Barbie verschijnt nu woensdag 19 juli in alle bioscoopzalen. De film heeft alles in huis om een groot succes te worden: een iconisch hoofdpersonage, een getalenteerde regisseur (Greta Gerwig), een ijzersterke cast (Margot Robbie,... Verder lezen...

 Al het nieuws cinema

En Cour(t) de Route keert terug! De meest opmerkelijke Vlaamse, Waalse en Brusselse kortfilms van de afgelopen jaren worden in de kijker geplaatst - Actueel
Actueel

En Cour(t) de Route keert terug! De meest opmerkelijke Vlaamse, Waalse en Brusselse kortfilms van de afgelopen jaren worden in de kijker geplaatst

En Cour(t) de Route keert terug! In deze tweede editie van het initiatief, gesteund door de Franse en Vlaamse Gemeenschap, slaan Dalton Distribution en Agence belge du court métrage opnieuw de handen ineen om de meest opmerkelijke Vlaamse, Waalse en Brusselse kortfilms van de afgelopen jaren over... Verder lezen...
Barbie

Barbie

Actie, Komedie, Avontuur  Regie: Greta Gerwig Met: Margot Robbie, Ryan Gosling, Ariana Greenblatt 'Barbie' volgt een van de poppen die in Barbieland woont. Ze wordt van school gestuurd omdat ze niet perfect genoeg is. Ze besluit vervolgens om op avontuur te gaan in de echte wereld.

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: