Haunted Mansion: De populaire pretparkattractie komt tot leven in een angstaanjagend grappige film die je op het puntje van je stoel doet zitten - Actueel Cinema

   - 
Haunted Mansion: De populaire pretparkattractie komt tot leven in een angstaanjagend grappige film die je op het puntje van je stoel doet zitten

Nu woensdag 26 juli verschijnt de horror comedy ‘Haunted Mansion’ in de Belgische bioscoopzalen. De film werd geregisseerd door de bekroonde filmmaker Justin Simien (Bad Hair, 2020; Dear White People, 2014-2017) en is gebaseerd op de mythische pretparkattractie in Disneyland.

Het verhaal

"Haunted Mansion" gaat over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers. 

Angstaanjagend grappig!

Deze horrorfilm boordevol humor is dan wel geïnspireerd op de legendarische darkride in Disneyland Park (Anaheim), Magic Kingdom en Tokyo Disneyland maar ook voor de fans van de Disneyland Parijs-attractie zijn er veel herkenbare en fijne verrassingen.

Tony Chamber, hoofd van distributie bij Disney, zei alvast het volgende: "De populaire pretparkattractie komt tot leven in een angstaanjagend grappige film die je op het puntje van je stoel doet zitten." Daarnaast zei hij ook dat de film “buitengewoon hilarische cameo’s bevat”. 

Een sublieme productie én topcast

Wie fan is van Pirates of the Carribean zal Haunted Mansion zeker en vast ook weten te appreciëren, want de film werd door dezelfde studio gemaakt! De producenten van de film zijn Dan Lin en Jonathan Eirich, met Nick Reynolds en Tom Peitzman als uitvoerende producenten.

In de film schitteren topacteurs- en actrices LaKeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson, Danny DeVito, Rosario Dawson, Chase W. Dillon en Dan Levy, met Jamie Lee Curtis en Jared Leto als The Hatbox Ghost.

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen! - Actueel
Actueel

Vin Diesel gaat de nieuwe 'Riddick' deze herfst filmen!

Na jaren van ontwikkeling beginnen de opnames van 'Riddick: Furya' in augustus in Europa. Vin Diesel keert officieel terug naar de wereld van Pitch Black en de galactische antiheld Riddick, de sci-fi actiefranchise die van hem een begrip maakte. Verder lezen...
Haunted Mansion

Haunted Mansion

Familie, Horror, Avontuur  Regie: Justin Simien Met: Lakeith Stanfield, Tiffany Haddish, Owen Wilson "Haunted Mansion" is geïnspireerd op de klassieke pretparkattractie en gaat over een vrouw en haar zoon die een bont gezelschap van zogenaamde spirituele experts inschakelen om hun huis te bevrijden van bovennatuurlijke krakers. De producenten van de film zijn Dan Lin en Jonathan Eirich, met Nick... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: