The Flash: een explosieve mix van actie en spanning met veel verrassingen - Actueel Cinema

   - 
The Flash: een explosieve mix van actie en spanning met veel verrassingen

Ezra Miller herneemt zijn rol als The Flash in de eerste film over de bliksemsnelle superheld. Hij wordt vergezeld door een ijzersterke cast met Michael Keaton, Sasha Calle, Michael Shannon, Ben Affleck en Kiersey Clemons.

De regisseur is Andy Muschietti, bekend van films als "Mama" en "It". Hoe ga je van horror naar The Flash? De regisseur, die al meer dan 30 jaar fan is van strips, zat hier gewoon op te wachten! Andy Muschietti, die eerst verbaasd was dat Warner Bros aan hem had gedacht, dook vervolgens vol vreugde in het DC-universum, blij dat hij zijn passie eindelijk kon combineren met zijn werk.

Synopsis:

In “The Flash” komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Barry komt vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten, en er zijn geen superhelden meer om iedereen te redden. Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht. Om de wereld te redden en terug te kunnen keren naar zijn eigen toekomst moet Barry rennen voor zijn leven. Maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?

De film, die onlangs werd voorvertoond op Cinemacon in Las Vegas, viel in de smaak bij de critici. Sommigen schreven zelfs dat The Flash een van de beste superheldenfilms ooit gemaakt is. En dat klopt helemaal, "The Flash" is spectaculair! Een sterk script dat je geen moment loslaat door energieke tijdssprongen, special effects en natuurlijk veel humor! En als kers op de taart zorgt "The Flash" voor een vleugje nostalgie bij de fans met verrassingsoptredens van bekende gezichten uit het DC-universum.

The Flash speelt vanaf 14 juni in de bioscoop! Klik hier voor de programmatie van The Flash in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek - Actueel
Actueel

The Fall Guy: Ryan Gosling is de juiste persoon op de juiste plek

De beroemde actieserie uit de jaren 80 krijgt een make-over in een filmversie geregisseerd door David Leitch (Bullet Train). Dit is de kans om de iconische Colt Seavers weer in actie te zien, gespeeld door Ryan Gosling, vergezeld door de prachtige Emily Blunt. Zij vertolkt de rol van regisseur... Verder lezen...
The Flash

The Flash

Actie, Fantasy, Avontuur  Regie: Andy Muschietti Met: Ben Affleck, Ezra Miller, Michael Keaton Warner Bros. Pictures presenteert "The Flash" van regisseur Andy Muschietti (de "IT"-films, "Mama"). Ezra Miller is weer te zien als Barry Allen in de eerste film rondom de superheld van DC. In "The Flash" komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: