Fast & Furious, de saga is nog lang niet voorbij! - Actueel Cinema

   - 
Fast & Furious, de saga is nog lang niet voorbij!

Nu Fast X, de tiende film in de Fast & Furious-sega, in de bioscoop draait, heeft Vin Diesel zich uitgesproken over de toekomst van de franchise. Eén ding is zeker, het is nog lang niet voorbij, dat vertrouwde hij de website Variety toe. Hij legde uit dat de grote finale in drie delen wordt opgedeeld en dat er daarna nog vele spin-offs komen.

Deze zijn al in de maak en zullen ook een volledig vrouwelijke productie bevatten. "We zijn in 2017 begonnen met de ontwikkeling van een 100% vrouwelijke film, samen met andere spin-off producties. Dus hoe eerder we de saga afwerken, hoe eerder we deze spin-offs kunnen lanceren," vertelde hij Variety op de rode loper van Charlize Theron's liefdadigheidsevenement.

Michelle Rodriguez, het iconische personage van de saga, had wat bedenkingen bij de spin-offs: "Je moet het stokje doorgeven. Je moet het doorgeven aan de passagierskant. Als het om de volgende generatie gaat, moet je dat doen. Het is de enige manier om hen de toekomst te laten bepalen."

Gezien het aantal vrouwelijke heldinnen dat in de tien films reeds verscheen, waaronder Charlize Theron als Cypher, Gal Gadot als Gisele, Helen Mirren als de onvergetelijke Queenie Shaw en nieuwkomer Brie Larson als Tess, zou een volledig vrouwelijke spin-off het kroonjuweel van de franchise kunnen worden.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel - Actueel
Actueel

Dwayne Johnson begraaft de strijdbijl met Vin Diesel

Na een aantal samenwerkingen in de Fast & Furious saga ontstond er een vete tussen de twee sterren, Dwayne Johnson en Vin Diesel. Er was sprake van rivaliteit, kritiek en spot via sociale media. Maar deze vete is nu officieel verleden tijd. Dwayne Johnson deed een officiële aankondiging op Twitter. Verder lezen...
Fast X

Fast X

Actie  Regie: Louis Leterrier Met: Jason Momoa, Charlize Theron, Brie Larsson,... Het einde van de weg begint hier. Fast X, de tiende film in de Fast & Furious Saga, luidt de laatste hoofdstukken in van één van de meest legendarische en populaire wereldwijde filmfranchises, nu in zijn derde decennium en nog steeds sterk met dezelfde kerncast en personages als toen het begon.... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: