Love Again: Celine Dion tilt deze hoopvolle romantische komedie naar een hoger niveau - Actueel Cinema

   - 
Love Again: Celine Dion tilt deze hoopvolle romantische komedie naar een hoger niveau

Love Again, geregisseerd en geschreven door James C. Strouse, is een herwerking van de Duitse hitfilm SMS für Dich die op zijn beurt gebaseerd is op de gelijknamige roman van Sofie Cramer. De film verschijnt op woensdag 10 mei in de bioscoop. De cast is zeer indrukwekkend. Zo zijn Nick Jonas, Sam Heughan en Priyanka Chopra Jonas van de partij en ook... Céline Dion! 

Het verhaal

Terwijl Mira rouwt om het overlijden van haar verloofde stuurt ze romantische sms'jes naar diens gsm-nummer. Dat het mobiele telefoonnummer opnieuw toegewezen is naar het werknummer van de journalist Rob Burns is haar niet bekend. Rob verwondert zich over de eerlijke berichtjes en wil deze vrouw leren kennen. Wanneer hij de kans krijgt om Celine Dion te ontmoeten vraagt hij haar hulp om Mira voor zich te winnen.

De film behandelt het thema verdriet op een ontroerende en hartverwarmende manier. Het duo Priyanka Chopra Jonas en Sam Heughan werkt fantastisch goed, de chemie is zeker voelbaar. En de soundtrack van Céline Dion voegt een emotioneel tintje toe. De ster publiceert samen met de film ook vijf uitgebrachte nummers. 

Kortom, Love again is een romantisch komedie die ontroerend én verfrissend is. Voor een romantische date, een avondje met vriendinnen of zelfs voor Moederdag is Love Again dé geschikte film in de bioscoop!

Ontdek hier de programmatie van de film in je dichtstbijzijnde bioscoop.

 

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun - Actueel
Actueel

Hugh Grant treft schikking in zaak tegen uitgever tabloid The Sun

De Britse acteur Hugh Grant heeft een schikking getroffen in de zaak tegen News Group Newspapers (NGN), de uitgever van het boulevarddagblad The Sun, zo berichten verschillende Britse media woensdag. Grant daagde NGN voor de rechter omdat journalisten van de tabloid op een ongeoorloofde manier... Verder lezen...
Love Again (It's all coming back to me)

Love Again (It's all coming back to me)

Romantische komedie  Regie: Jim Strouse Met: Priyanka Chopra Jonas; Sam Heughan; Celia Imrie Terwijl Mira rouwt om het overlijden van haar verloofde stuurt ze romantische sms'jes naar diens gsm-nummer. Dat het mobiele telefoonnummer opnieuw toegewezen is naar het werknummer van de journalist Rob Burns is haar niet bekend. Rob verwondert zich over de eerlijke berichtjes en wil deze vrouw... Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: