Welkom op Docville 2023 ! - Actueel Cinema

   - 
Welkom op Docville 2023 !

De 19de editie van DOCVILLE gaat vandaag van start in 30CC/Schouwburg met Iraq's Invisible Beauty van Sahim Omar Kalifa en Jurgen Buedts! Vanaf morgen kan je meer dan 60 ijzersterke documentaires komen ontdekken in Cinema ZED-Vesalius, 30CC/Wagehuys, 30CC/Minnepoort en Kinepolis Leuven. Welkom op DOCVILLE!

Keuzestress door het zeer uitgebreide aanbod aan documentaires? Geen zorgen, ze weten raad! Ze bieden je met veel plezier enkele tools aan om je te helpen:

De DOCVILLE wijzer: je selecteert uit hun lijst een aantal thema’s die je boeiend vindt en DOCVILLE geeft je suggesties OF je vult je emailadres in en je krijgt films aangeraden op basis van tickets die je eerder kocht. Probeer het uit!

De DOCVILLE flow chart: start in het midden van hun stroomschema en ga op avontuur om te ontdekken wat jij zoekt in een docu.

DOCVILLE, vanaf 22 maart tot 30 maart 2023

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

PleinOPENair terug van weggeweest! - Actueel
Actueel

PleinOPENair terug van weggeweest!

Na vier jaar komt PleinOPENair (POA), het openluchtfestival van Cinema Nova, in juli 2023 terug naar Brussel. Dit gratis reizende festival maakt twee weekends lang het mooie weer in het Wielsmoeras en het Weststation, met een zomerprogramma rond stedelijke problematiek en huisvesting. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: