De special 'The Making of The Last Of Us' neemt ons mee achter de schermen - Actueel Cinema

   - 
De special 'The Making of The Last Of Us' neemt ons mee achter de schermen

Een tweede seizoen van de populaire reeks 'The Last of Us' heeft al groen licht gekregen, maar daar is het nu nog even op wachten. In de tussentijd trakteert Streamz de fans van de HBO-reeks alvast op een exclusieve special achter de schermen. 'The Making of The Last of Us' is vanaf nu te zien op Streamz.

De documentaire van een half uur zet de enorme inzet van HBO en Naughty Dog in de kijker om het geliefde videospel naar het kleine scherm te vertalen. In de trailer zie je alvast hoe hoofdrolspelers Pedro Pascal en Bella Ramsey en maker Neil Druckmann vertellen over wat ze nodig hadden om de show te maken. Pascal, die Joe speelt in de serie, vertelt onder andere hoe moeilijk én leuk het was om het barre winterweer te ervaren dat de fictieve post-apocalyptische wereld van 'The Last of Us' bedekt. Kijkers krijgen ook een glimps te zien van de speciale effecten die een gewone wereld veranderden in een met zombies besmette wereld.

'The Last of Us' speelt zich af in de VS, 20 jaar nadat de moderne beschaving is vernietigd. Joel (Pedro Pascal), een geharde overlevende, wordt ingehuurd om het 14-jarige meisje Ellie (Bella Ramsey) uit een quarantainezone te smokkelen. Wat begint als een kleine klus, wordt al snel een brute en hartverscheurende reis waarbij ze samen het land moeten doorkruisen en van elkaar afhankelijk zijn om te overleven.

Buiten de VS is 'The Last Of Us' nu de meest bekeken show in de geschiedenis van HBO Max in zowel Europa als Latijns-Amerika. 'The Last of Us' is een co-productie van Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint en Naughty Dog.

 

 Meningen

 Al het nieuws cinema

PleinOPENair terug van weggeweest! - Actueel
Actueel

PleinOPENair terug van weggeweest!

Na vier jaar komt PleinOPENair (POA), het openluchtfestival van Cinema Nova, in juli 2023 terug naar Brussel. Dit gratis reizende festival maakt twee weekends lang het mooie weer in het Wielsmoeras en het Weststation, met een zomerprogramma rond stedelijke problematiek en huisvesting. Verder lezen...

Newsletter
Schrijf u nu in op onze nieuwsbrief: